Dr. Ónodi Izabella 2016. november 25. 13:30

Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella

Képgaléria
Lakossági fórumot tartott dr. Ónodi Izabella
November 23-án, dr. Ónodi Izabella, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke tartott lakossági fórumot a Bercsényi utcai Óvodában. Az eseményen részt vett Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és Bense Zoltán önkormányzati képviselő is.

Csányi József polgármester elsőként a városban hamarosan megvalósuló projektekről tájékoztatta a megjelenteket. A városvezető pontos adatokkal és számokkal támasztotta alá mondandóját. Beszélt többek között a „Zöld város” programról, a település útjainak felújításáról, parkok és terek rendezéséről, épületek, körforgalmak újragondolásáról.

Csányi József után Balla László alpolgármester osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. Beszámolt a temetők helyzetéről és a tervekről, és azt is elmondta, hogy hamarosan új óvodát szeretnének átadni a városban. Elmondása szerint a közeljövőben sor kerül parkolók és kerékpárutak építésére is. Ezt követően a város által rendezett ünnepi programokra hívta fel a figyelmet, meghívta a jelenlévőket és családtagjait a településen rendezett műsorokra.

Ezután dr. Ónodi Izabella, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője vette át a szót. Elsőként a választókörzetben megvalósult projektekről számolt be: a kerékpárút átadásáról, az „Otthon melege” program megvalósulásáról, parkolók és járdák felújításáról.

A fórumon szó esett a körzet fejlesztéseiről, beruházásokról. Kiderült: a város bevezető szakaszánál elhelyezkedő körforgalom közepén egy 3 méter magas, a város címerét ábrázoló szobor elhelyezését tervezik.

Természetesen a lakók által felvetett kérdések és javaslatok megvitatására is sor került. Mindenkinek az igényét és problémáját gondosan feljegyezték. A körzet lakói dr. Ónodi Izabellától azt az ígéretet kapták, hogy minden felvetett problémára megoldást igyekeznek találni. Csányi József polgármester hozzátette: munkatársaival mindig a lakók érdekeit veszik figyelembe. Mint mondta: élhető várost kell építenünk magunknak.




 

Kövessen minket a Facebookon is!