Dr. Ónodi Izabella 2016. december 2. 16:00

Szombaton nyílik a mézeskalács meseváros kiállítás

Szombaton nyílik a mézeskalács meseváros kiállítás
A rendezvényt dr. Ónodi Izabella, önkormányzati képviselő, a Művelődési- és Szociális Bizottság elnöke nyitja meg december 3-án, szombaton 15 órakor a Kiskun Múzeumban. Műsorral közreműködnek a Móra Ferenc Utcai Óvoda gyermekei.


Tombolák december 3-a és 17-e között vásárolhatók az alábbi helyszíneken:
Kiskun Múzeum, Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Móra Ferenc Művelődési Központ, Tourinform Iroda és a városházánál a negyedik adventi gyertyagyújtás előtt.
 

Tombolák húzása:
December 17-én, 17.30-kor a városháza előtt, a negyedik adventi gyertyagyújtást követően, ahol a karácsonyi mézeskalács meseváros házikóit sorsolják ki, amelyeket a nyertesek magukkal vihetnek karácsonyfájuk alá.

A tombolaárusításból befolyt összeget a következő jótékonysági célokra fordítják:
Fejlesztő és szabadidős játékok vásárlására a KAPOCS Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségmegőrző Intézet és a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Móra Utcai Óvodájában lévő gyermekek számára, valamint népi játékok vásárlására a múzeumi játszóház programjaihoz.

A kiállítás december 3-ától 15-éig látogatható a Kiskun Múzeumban, hétfőtől - péntekig  9 és 18 óra, szombat - vasárnap 10 és 17 óra között valamint december 16-án, 9 és 13 óra között.
December 10-én, szombaton, 10 és 12 óra között kézműves foglalkozásra várják a gyermekeket.

Fotó: archív

 

Kövessen minket a Facebookon is!