Dr. Ónodi Izabella 2016. december 12. 14:20

Elegáns fogattal látogatta meg a gyerekeket a Mikulás

Képgaléria
Elegáns fogattal látogatta meg a gyerekeket a Mikulás
A lovas fogaton érkező Mikuláshoz sokan odasiettek, hogy megcsodálják, de nagyon sokan már készültek is a gyerekekkel az előre megadott helyszíneken. A különleges fogatról először a Petőfi lakótelepi szoborparknál osztották az ajándékokat, majd a Bercsényi utcai óvodánál, a Bessenyei utcában és a családok átmeneti otthonánál.

Dr. Ónodi Izabella, a művelődési és szociális bizottság elnöke, a Sorsocskák Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint Kiss Ákos Csaba, Kiskunfélegyháza 9. választókerületének képviselője kérésére december 11-én, vasárnap nagy meglepetést szerezett a Mikulás a Kossuthváros és a Petőfi lakótelep gyermekeinek. Nagyon várták az apróságok a Kossuthvárosi Közösségi Háznál és az óvodánál is a nagyszakállút. A víztorony körüli parkban és a Hősök Parkjánál is ámulattal vették körül a csomagokkal megrakott fogatot, ami végül a Molnár-telepen fejezte be körútját.

A játék és írószer ajándékok, valamint a finom mikuláscsomagok Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Sorsocskák Alapítvány, a Bácsvíz Zrt. és Lascu János vásáros felajánlásából jutottak el a gyerekekhez a fogaton.




 

Kövessen minket a Facebookon is!