• Kezdőlap
  • Hírek
  • Program
  • Nagy Farsangi Horrorkvíz a Rocktárban – bemutatkozik a CreepyShake szerkesztősége
Program 2017. február 16. 09:30

Nagy Farsangi Horrorkvíz a Rocktárban – bemutatkozik a CreepyShake szerkesztősége

Képgaléria
Nagy Farsangi Horrorkvíz a Rocktárban – bemutatkozik a CreepyShake szerkesztősége
A CreepyShake weboldala több mint két éve indult el azzal a céllal, hogy összefogjon minden olyan témakört, amely a horrorrajongókat érdekelheti. Az alapítók ugyanis megelégelték, hogy külön oldalakra kell kattintgatni, ha valaki filmajánlókat, ismeretterjesztő írásokat, érdekességeket szeretne olvasni a horror műfajában megjelent hátborzongató, azaz creepy témákról.


Éppen ezért az oldal kínálatát tekintve találhatnak itt az olvasók film- és sorozatkritikákat, friss napi híreket, játék- és könyvismertetőket, legendákat, rémtörténeteket, novellákat, emellett olvashatnak megtörtént esetekről, valós személyekről és valós helyszínekről egyaránt. Egyszóval, a CreepyShake mottójával élve előfordul itt minden, ami creepy, felrázva és nem keverve.

Tavaly októberben, Halloweenkor indult útjára a CreepyShake kvízjátéka. Az eseményen nemcsak a tudásukat tehették próbára a résztvevők, hanem találkozhattak a weboldal szerkesztőségével is. Az este folyamán igazán elmélyült beszélgetések alakultak ki a társaságok között a horror műfajáról, filmekről és sorozatokról. Látva a lelkesedést, az oldal úgy döntött, több ilyen jellegű rendezvényt, vagyis közönségtalálkozóval egybekötött kvízjátékot szervez a jövőben, amelynek második állomása a Nagy Farsangi Horrorkvíz. Az eseményre február 18-án, szombaton 16.30-as kezdettel kerül sor a Rocktárban, ahol fordulatos kvízjátékkal, értékes nyereményekkel és egy rendhagyó előadással várja a CreepyShake szerkesztősége az érdeklődőket.

A weboldal (http://www.creepyshake.com/) természetesen Facebookon, Twitteren és Instagramon is képviselteti magát. Az esemény meghívója a CreepyShake, illetve a Rocktár közösségi oldalain olvasható.

Kövessen minket a Facebookon is!