Virágos Félegyházáért 2017. augusztus 26. 15:30

Virágos Félegyházáért – Kié legyen a közönségdíj?

Képgaléria
Virágos Félegyházáért – Kié legyen a közönségdíj?
Egy valami egészen biztos az Alpári utcán: a 16 szám alatt évről évre ugyanazt a szépséges látványt nyújtja az erkély. Az itt élők hűsége egyfajta állandóságot visz az utcaképbe, hiszen gondosságuknak köszönhetően minden nyáron példátlanul szép muskátlisor pompázik az emeleten. Tavasszal több tucat tő tiroli muskátli kerül a virágládákba, hogy a gondos kezek munkája nyomán ismét nagy tömegű, egybefüggő virágfüggönyt varázsoljon ház teraszára.

Idén is Közönségdíjat hirdetett a Virágos Félegyházáért versenyre nevezők között a Félegyházi Közlöny. Honlapunkon „Virágos Félegyházáért” alcím alatt a versenyben résztvevő valamennyi kertről, erkélyről találnak képeket és egy rövid ismertetőt az érdeklődők, olvasóinktól pedig azt kérjük: szavazzanak a nekik leginkább tetszőre! A szavazatokat az [email protected] címre várjuk szeptember 4-éig. A Közönségdíjat az veheti át a Libafesztivál alkalmával megrendezett eredményhirdetésen, akire a legtöbben voksolnak.

Idén hetedik alkalommal hirdette meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a Virágos Félegyházáért versenyt, amelyre három kategóriában – elő- és belső kert, illetve konyhakert, virágos ablak és erkély, valamint intézmények, vállalkozások által gondozott közterület – összesen 32 nevezés érkezett. A szakmai zsűri valamennyi helyszínt meglátogatta.
 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!