Dr. Ónodi Izabella 2014. augusztus 20. 19:48

Egymásra épülő programok; beszélgetés dr. Ónodi Izabellával és a 20 éves Rockin’ RockCats zenekarral

Képgaléria
Alig hogy véget ért az Oldalkocsis Motoros Találkozó, máris útra kelt Székelyföldre a Sorsocskák Alapítvány segítségével a Padkaporos Táncegyüttes. A motoros találkozón összegyűlt adomány egy részéből a Padkaporos Táncegyüttes kiutazását támogatta az alapítvány. Az utazás célja, a székely tánccsoportok megismerése, kapcsolatok kialakítása.

Négy év után a Predator Motoros Találkozó hagyománya éledt újjá idén augusztusban a városi parkerdőben. A koncertek, programok és a motoros felvonulás mellett a rendezvény jótékonysági jelleget is öltött, amiről dr. Ónodi Izabella, A Sorsocskák Alapítvány kuratóriumának elnöke beszélt.

- Nagyon elégedettek voltunk a programmal és az idővel. Azt kell mondjam, hogy mind a jótékonysági része, mind pedig az oldalkocsis motoros találkozó jól sikerült. A gyerekeknek is jó programokat tudtunk nyújtani, hiszen az Alma Együttes várta őket.

- A találkozót közösen találtuk ki (Ónodi) Árpival, melynek keretében rászoruló, tehetséges gyerekeknek gyűjtöttünk. Külön öröm számomra, hogy a motorszépségversenyt egy gyerekek utaztatására alkalmas motor nyerte meg, így ez a része is jól sikerült.

- Az alapítványunknak nagyon sok célja van. A rendezvényen összegyűjtött adomány egy részéből a Padkaporos Táncegyüttest támogattuk, akik augusztus 18-án keltek útra Székelyföldre, ahol fellépéseket szerveztünk nekik annak reményében, hogy a tánccsoportnak sikerül székely testvérkapcsolatokat kialakítani. Mindig próbáljuk úgy elosztani az adományokat, hogy a rászoruló és tehetségek gyerekek egyaránt részesüljenek belőle.

A motoros találkozó az idén 20 éves Rockin’ RockCats zenekar fellépésével zárult. Az erről készült összefoglaló videót itt tekinthetik meg.

G. Z. 
 

Kövessen minket a Facebookon is!