Dr. Ónodi Izabella 2014. december 6. 14:00

A Rocktárban is járt a Mikulás

Képgaléria
A Rocktárban is járt a Mikulás
Örömmel tölt el minket, hogy sok külső segítséggel és támogatással ismét adhattunk, ismét mosolyt csalhattunk gyermekek, és reményt szüleik arcára. Számos félegyházi családdal nem túl kegyes a sors, de sokan a városból összefogtak értük ismét, hogy legyen egy szép ünnepük sok ajándékkal.

A Sorsocskák Alapítvány, a Rocktár Élőzenei Bázis és a Kapocs Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény december 5-én rendezte immár hagyománnyá váló rendhagyó Mikulásünnepségét dr. Ónodi Izabella kuratóriumi elnök vezetésével. Minden évben egyedi értékközvetítő programot szerveznek közösen azoknak a félegyházi gyerekeknek, akikhez még a szokványos Mikulás sem érkezik meg néha, nem hogy egy különleges. Tavaly népi Mikulás látogatta meg a kicsiket és nagyokat ízes és tanúságos történetekkel, népi hangszerekkel és játékokkal. Idén megtapasztalhatták, hogy szorgalommal, kitartással és sok tanulással bárkiből lehet remek zenész, ugyanis a Rocktábor legtehetségesebb növendékeiből verbuválódott diákzenekar szórakoztatta a közönséget remek koncertjével. Természetesen a Mikulás is megérkezett három rockkrampusszal és beszállt a koncertbe egy kicsit.

A közel 100 gyermek és családjaik egészséges, finom és értékes ajándékcsomagot vihettek haza az est végén. Csányiné Pap Andrea polgármesterné asszony és Szabó Tamás vállalkozó rengeteg játékkal, a Félegyházi Pékség péksüteménnyel, a Félegyházi Tej Kft. kakaóstejjel, a Szendvicskirály Kft. kürtöskaláccsal, a Pázmány Utcai Vitaminpatika pedig gyümölccsel kedveskedett a kis mikulásváróknak. Tisztelettel köszönjük nekik az odaadó támogatást a rászorulók nevében is.
 

Ónodi Árpád

Sorsocskák Alapítvány
Rocktár Élőzenei Bázis

 

Kövessen minket a Facebookon is!