Dr. Ónodi Izabella 2015. január 24. 07:30

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot hirdet házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatására. A pályázati űrlap letölthető Kiskunfélegyháza város honlapjáról: varos.kiskunfelegyhaza.hu.

Pályázók köre

Házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatásában (a továbbiakban: támogatás) részesülhet az a személy:

a) akinek a háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 200%-át, egyedül élő esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 250 %-át, és házi szennyvíz beemelő nem szükséges a beruházáshoz,

b) akinek a háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300%-át, egyedül élő esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 400 %-át, és házi szennyvíz beemelő szükséges a beruházáshoz. A támogatás háztartásonként (lakásonként) csak egy személy részére, csak egy alkalommal és – amennyiben egy ingatlanon több lakás van – csak a házi szennyvízhálózat lakáshoz tartozó részének kivitelezésére állapítható meg.

A támogatás mértéke

A pályázat keretében megítélhető támogatás mértéke a kivitelezés számlával igazolt költségének 100%-a, legfeljebb azonban 50.000 Ft, átemelő berendezés szükségessége esetén 100.000 Ft.

A pályázati adatlap benyújtása

A támogatás iránti pályázatot a pályázati adatlap kitöltésével, az abban foglalt tartalmi és formai követelményekkel, az ott megjelölt mellékletekkel együtt a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Szociális Csoportján - II. emelet 74. szoba - (a továbbiakban: Szociális Csoport) személyesen, vagy törvényes képviselő útján ügyfélfogadási időben, vagy postai úton kell benyújtani  március 16-áig. A határidő elmulasztása jogvesztő.

A pályázat elbírálásának módja

A Képviselő-testület által átruházott hatáskörben a Művelődési és Szociális Bizottság bírálja el a beérkezett pályázatokat a benyújtási határidő lejártát követő 15 napon belül, figyelembe véve a költségvetésben rendelkezésre álló keretösszeg nagyságát, mely alapján Kiskunfélegyháza Város Polgármestere személyre szólóan egyedi határozatokat hoz.

A pályázat elbírálásának határideje: március 31.

Dr. Ónodi Izabella Művelődési és Szociális Bizottság Elnöke

Fotó: illusztráció  
       

Kövessen minket a Facebookon is!