Dr. Ónodi Izabella 2015. január 28. 07:30

Az igaz segítő szándék nem ismer határokat

Képgaléria
Az igaz segítő szándék nem ismer határokat
Székelyföldre, a völgyek közé rejtett Kászonimpér falucska árváihoz érkezett 650km-ről jelentős félegyházi segítség január 21-én. Gulyás Réka, a gyűjtés főszervezője már régóta foglalkozott a gondolattal, hogy beáll Böjte Csaba testvér önkéntesei közé.

A Sorsocskák Alapítvány nyári néptánc táborában élhette át a mindent eldöntő találkozást a Szent Katalin gyermekotthon apró lakóival, akiket olyannyira szívébe zárt, hogy dr. Ónodi Izabella segítségével újévi adománygyűjtést szervezett számukra. Az egész országból érkező tartós élelmiszer, játék és iskolaszer ajándékok egy hét alatt megtöltöttek egy kisbuszt, amellyel Réka közel két hónap önkéntes munkára indult Kászonba.

Az adományokkal és jelenlétével, munkájával szeretné megkönnyíteni a gyermekotthon mindennapjait. Édesapja, Gulyás László vándormuzsikus is kivette részét a segítségnyújtásban, ugyanis a felajánlások célba juttatásán túl remek hangulatú műsorával is örömet szerzett a falucska lakóinak. A Sorsocskák Alapítvány tisztelettel köszöni a Szent Katalin Gyermekotthon nevében is a Gulyás Család áldozatos segítő munkáját és az adományozók nagylelkűségét.

 

Kövessen minket a Facebookon is!