Dr. Ónodi Izabella 2015. február 4. 11:00

A művelődési- és szociális bizottság elfogadásra javasolja a költségvetést

Képgaléria
A művelődési- és szociális bizottság elfogadásra javasolja a költségvetést
Gördülékenyen és gyorsan vitatták meg a város 2015. évi költségvetési tervezetét a művelődési- és szociális bizottság február 3-ai ülésén. Az, hogy nem voltak heves viták, az elsősorban annak köszönhető, hogy a tervezetet minden érintett intézményvezetővel alaposan egyeztették – mondta el Ónodi Izabella a bizottság vezetője. A költségvetés sarokszámainak kialakításakor figyelembe vették a vezetők igényeit, azt hogy a kötelező feladatokat maradéktalanul elláthassák. Ennek tükrében a bizottság a költségvetés elfogadását javasolja a csütörtökön összeülő képviselő-testületnek.

A bizottság támogatta azt, hogy az önkormányzat együttműködési megállapodást kössön a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesülettel. Az együttműködés keretében az egyesület a város közbiztonságának javítását, a külterületek rendjének fokozott vigyázását vállalja.

Szintén támogatást nyert a Szakmaközi Művelődési Ház Közhasznú Egyesülettel kötendő közművelődési megállapodás. Testületi elfogadása esetén ez biztosíthatja a hátteret a szakmaköziben működő nyugdíjas klubok, civil szervezetek, közösségek és egyesületek zavartalan működéséhez.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!