Dr. Ónodi Izabella 2015. augusztus 25. 09:30

Nem csak a botfülek, de a botlábak ellen is küzdenek!

Nem csak a botfülek, de a botlábak ellen is küzdenek!
Igazi sztárválogatottak érkeznek Kiskunfélegyházára augusztus 26-án a Honvéd sporttelepre. A városba érkező 11 tagú Dj válogatottnak, akik a nap folyamán a szakmai tudásuk mellett focitudásukat is megcsillogtatják, több kihívója akad. Így többek között a környékbeli települések polgármester válogatottja is. Az augusztus 26-án délután 16:30 perckor kezdődő rendezvényre érdemes már a kezdéskor kilátogatni.

Az I. Jótékonysági Focimeccs & Party elnevezésű rendezvényre 11 országszerte ismert Dj érkezik majd Félegyházára, hogy rúgja a bőrt. Bárány Attila, Dj Dominique, Tomy Montana, Wallas, Dj Junior, Kissinger, Stuka, Dani L, Dave Jr, Marvin, Candyman nevei minden, az elektronikus zenei életben jártas ember számára ismerősen csengenek. A lemezlovasok pedig nem ígérnek könnyű győzelmet a kihívóknak, akikből akadt szép számmal. Az eredeti tervek szerint a Dél-Alföldi régió polgármester válogatottjával csaptak volna össze, ám a KHTK öregfiúk, a Kiskunfélegyházi Önkormányzat csapata, és az IBV válogatottja sem akart kimaradni a megmérettetésből, így ők is jelen lesznek, és küzdenek.

A harc - bár szimbolikus - jó cél érdekében zajlik majd. A Sorsocskák Alapítvánnyal összefogva, a szervezők olyan gyermekeknek szerveznek sporttábort a bevételből, akik nem jutnak elég lehetőséghez a sportolás terén, szociális helyzetüknél fogva. Érdemes már a meccsekre kilátogatni, hiszen a Honvéd Sporttelepre szóló jegy egyben belépő lesz az esti Partyra is, melyet a Club Escape-ben tartanak, ahol az összes lemezlovas focista is előad majd egy-egy szettet válogatott zenéiből.  Az összecsapás, és az esti party barátságos jellegét hangsúlyozza az is, hogy az utóbbira még a mérkőzéseket levezető bírókat is meg merték hívni – árulta el lapunknak Fejes Sándor (Dj Fejes) ötletgazda, és főszervező.
 

hájas



 

Kövessen minket a Facebookon is!