Dr. Ónodi Izabella 2015. augusztus 27. 11:20

Lemezlovasok kergették a labdát a Honvéd pályán

Képgaléria
Lemezlovasok kergették a labdát a Honvéd pályán
A Magyar DJ Válogatott is pályára lépett az I. Jótékonysági Focimeccs & Party elnevezésű rendezvényen, amit augusztus 26-án tartottak meg Kiskunfélegyházán, a Honvéd pályán. A lemezlovasok mellett a polgármesterek válogatottja, a helyi önkormányzat, valamint az IBV is külön csapatot szervezett a KHTK öregfiúi és a KHTK felnőtt együttese mellett. A jó hangulatú rendezvényen az eredmény másodlagos volt, a pályára lépők jó cél érdekében küzdöttek meg egymással. A szervezők a Sorsocskák Alapítvánnyal összefogva olyan gyermekeknek szerveznek sporttábort a bevételből, akik nem jutnak elég lehetőséghez a sportolás terén, szociális helyzetüknél fogva.

Az eseményre kilátogatókat napsütötte jó idő fogadta, a pályán is ideálissá váltak a körülmények, így csupán a focitudásukat kellett magukkal hozniuk a játékosoknak, csapatoknak.
 

Elsőként a polgármesterek feszültek neki a KHTK öregfiúinak. Kovács Imre, Kunszállás polgármestere nagyszerűen védett a kapuban. Több bravúrt bemutatva életben tartotta a polgármesterek reményeit az első félidőben. Mellette Szabó László, Bugac polgármestere is kiválóan szervezte a játékot.
 

A KHTK öregfiúi a második félidőre emelték a tempót és a fáradó polgármestereket könnyedén legyőzték 5-0-ra.
 

A következő találkozón a DJ-k is bemutatkoztak, bár gyorsan kiderült, hogy inkább a pult mögött, mintsem a pályán képesek előhozni valós tudásukat.
 

A KHTK könnyedén, 5-0-ra lemosta a DJ-k csapatát.
 

A harmadik mérkőzésen a helyi önkormányzat és az IBV összecsapása taktikus játékot hozott, az önkormányzat végül egy „talált góllal” nyerni tudott.
 

A rendezvény zárásaként a DJ-k is összeszedték magukat, a polgármestereknek esélyt sem adva magabiztosan győztek.

 

A jótékonysági focit követően az este közös bulival ért véget.
 

 

G. Z.



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!