Dr. Ónodi Izabella 2015. november 4. 16:30

A gyerekek nevelését, fejlődését segítette a jótékonysági Dj parti és focimeccs

Képgaléria
A gyerekek nevelését, fejlődését segítette a jótékonysági Dj parti és focimeccs
Kisasztalokat, székeket, rajztáblát, bábukat és csepphintát adományozott a Sorsocskák Alapítvány november 3-án a Nevelési Tanácsadónak. Az átadáskor dr. Ónodi Izabella alapítványi elnök elmondta, hogy a Fejes Sándor szervezte augusztusi jótékonysági focimeccs és Dj parti bevételét tudták a tanácsadó-, fejlesztő- és gyógypedagógiai munka segítésére felajánlani.

Sok mindenben nélkülöztünk mióta itt megkezdte működését a Nevelési Tanácsadó, a logopédiai és pedagógiai szakszolgálat. A bútorok zömét örököltük, új, - szerény mértékű - beszerzésre csak egyszer, egy pályázati lehetőség során került sor. Ezért jelent számunkra nagy örömöt, hogy a Sorsocskák Alapítvány, Fejes Sándor úr segítségével számunkra nagyon fontos bútorokat és eszközöket ajánlott fel – mondta el Vakulyáné Varga Erika, mikor átvették az adományt.

Dr. Ónodi Izabella és Fejes Sándor szülőként is megtapasztalták, hogy az intézmény munkatársai sokszor nehéz körülmények között végzik magas színvonalú, áldozatos munkájukat. Ezért döntöttek úgy, hogy a jótékonysági bevételből a félegyházi és környékbeli gyermekek fejlesztésével, gondozásával foglalkozó nevelőmunkát segítik.

s. r.





 

Kövessen minket a Facebookon is!