Dr. Ónodi Izabella 2015. december 23. 13:30

Karácsonyi ünnep Selymesben

Képgaléria
Karácsonyi ünnep Selymesben
Karácsonyi ünnepségre invitálta a selymesieket a Selymesért Egyesület és Ván Jenő önkormányzati képviselő december 19-én. A közösségi házban egybegyűlt időseket és egyesületi tagokat Hajagos Gyula atya ünnepi gondolatai után Balla László alpolgármester is üdvözölte, aki dr. Ónodi Izabella képviselőtársával közösen ajándékkal köszönte meg a városrész lakóinak közéleti munkáját, az ünnepek szervezésében nyújtott segítségét.

- Úgy gondolom, minél idősebbek vagyunk, annál több okunk van arra, hogy hogy ünnepeljünk, kihasználva minden lehetőséget. Így csodálatos pillanatokat varázsolhatunk az életünkbe. Igaz, ehhez rengeteg törődés, alázat, odafigyelés kell egymás iránt. Életünk összegzése ez a szó: szeretet. Szeressétek egymást, szerelmeteket, a gyermeket, a vizet, a fát, a levegőt, a munkát, a nappalt, az éjszakát. tehát mindent, az ÉLETET. Mert csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, mert az sohasem fogyhat el - ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Molnár Tiborné Margitka a Selymesért Egyesület vezetője a karácsonyi ünnepségen részt vevő időseket és egyesületi tagokat.

A selymesiek karácsonyán ünnepi műsort adott Varga Mihály mesemondó, Tarjányi Tamásné Lencsi, Gárgyán Ildikó valamint a Kiskunfélegyházi Citerazenekar és Énekkar, Seres Dániel vezetésével.

s. r.





 

Kövessen minket a Facebookon is!