Dr. Ónodi Izabella 2016. május 24. 16:30

Családi nap lesz a Kossuthvárosban – Jelentkezőket várnak a főzőversenyre

Képgaléria
Családi nap lesz a Kossuthvárosban – Jelentkezőket várnak a főzőversenyre
Családi programokban és jó hangulatban bővelkedő juniálist tervez június 4-ére két szomszédos körzet önkormányzat képviselője, dr. Ónodi Izabella és dr. Kiss Ákos Csaba. Az esemény helyszíne a „hajós” játszótér és a közösségi ház lesz – tudtuk meg a szervezőktől.

A programok köre ugyan még folyamatosan bővül, de az már bizonyos, hogy a 10 órai megnyitót követően lesz torna Fliszár Dórival, Gymstick bemutató, néptánc, citerazenekar, mesemondó, mozgásos műsort adnak a Kossuth-városi óvodások. Képviselteti magát a Dudás Kreatív Játszóház, lesz hangszersimogató, íjászkodás, terápiás kutyabemutató, lovaglás, kocsizás, ugrálóvár, óriáscsúszda, vidámpark, kézműveskedés, arcfestés. Ismerkedni lehet majd a kitelepült tűzoltóautóval, a Süveges Autósiskola jóvoltából pedig a motoros-szimulátor sátorban próbálhatják ki tudásukat a bátrabbak. Az egész napos rendezvény látogatói a Félegyházi Tejüzem termékeivel is megismerkedhetnek a kóstolóval egybekötött termékbemutatón. A nap egyik kiemelt rendezvénye lesz a főzőverseny, amelyre várják csapatok jelentkezését. Érdeklődni lehet 20/317-8600 telefonszámon Dunás-Varga Ibolyánál, vagy személyesen szombaton 11-12 óra között a Kossuthvárosi közösségi ház fogadóóráján, a Szendrey utcában.

Szeretettel hívja és várja a város lakosságát a rendezvényre dr. Ónodi Izabella és dr. Kiss Ákos Csaba önkormányzati képviselők, akik elöljáróban azt is elárulták, hogy maguk is indulnak a főzőversenyen. 

Addig is szeretettel várnak minden ötletet, programajánlatot és felajánlást dr. Kiss Ákos Csaba email címén: [email protected].

Fotó: korábbi felvételek
 

Kövessen minket a Facebookon is!