Sport 2022. március 15. 14:15

Kadet és junior hétvége az FTSI kosarasoknál

Kadet és junior hétvége az FTSI kosarasoknál
Hazai pályán, illetve Szegeden mérkőztek meg az elmúlt hétvégén az FTSI Kosárlabda Szakosztályának U16-os és U18-as fiú és lány csapatai.

U18-as (junior) bajnokság

Az Országos Junior Bajnokságban szereplő Félegyházi TSI csapata Szegeden játszotta soron következő mérkőzését a kiemelt bajnokság 25-32. helyosztóján. Ellenfele ezen a mérkőzésen a SZEDEÁK csapatán kívül a betegség is jelen volt. Sajnos az első negyed sorsdöntőnek bizonyult ezen az estén. Fiaink a továbbiakban egyenrangú ellenfelek tudtak lenni, de az első tíz percben összeszedett különbséget már nem tudták csökkenteni.

SZEDEÁK/A – Félegyházi TSI: 86 – 61


U16-os (kadet) fiú bajnokság

Az Országos Kadet Bajnokság 25-32. helyéért zajló mérkőzésen a házigazda félegyházi fiúk a Szolnoki Kosárlabda Akadémia csapatát látták vendégül. Soha még ekkora betegséghullám nem söpört át csapatunkon, mint azt ezen a héten tette. Összesen hatan tudtak játékra jelentkezni, akik közül többen még az elmúlt napokban is betegek voltak. A végeredmény ugyan 88-93 lett az ellenfélnek, de akik ott voltak és látták, azon a véleményen vannak, hogy a félegyházi fiúk a meccs igaz nyertesei. Szinte csere nélkül, a végén 3 játékossal, 5 ellenfél ellen.

Félegyházi TSI – Szolnoki KA/A: 88 – 93



U16-os (kadet) leány bajnokság

Kadet lány csapatunk a regionális bajnokság közép csoportjában a Pilis Basket csapatát fogadta vendégül. Már az első negyedben sikerült nagy különbségű előnyt szereznie a félegyházi csapatnak, amit a mérkőzés végéig meg tudott őrizni.

Félegyházi TSI – Pilis Basket: 82 – 71

Simon Zoltán
Félegyházi TSI – szakmai vezető
                  

Kövessen minket a Facebookon is!