Múzeumtúra Budapestre

Múzeumtúra Budapestre

2015. május 7. 17:40

A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez Budapestre május 9-én, szombaton a Várkert bazár - Csók István kiállítás és a Szent Gellért Sziklakápolna megtekintésére.

Részletek
Diákok vetélkedője az Emlékparkban

Diákok vetélkedője az Emlékparkban

2015. április 23. 10:30

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark 2006. óta évente megrendezi a KerekEmese történelmi, néprajzi, természetismereti vetélkedősorozatot. A többfordulós vetélkedő látványos döntője az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban április 25-én, szombaton lesz.

Részletek
Tavaszköszöntő Gátéron

Tavaszköszöntő Gátéron

2015. április 17. 14:30

Huszonegyedik alkalommal rendezik meg a településen a Tavaszköszöntőt április 18-án, szombaton 16 órától. A jó hangulatú, zenés, táncos programnak a Faluház szabadtéri színpada ad otthont.

Részletek
III. Szivárvány Majális

III. Szivárvány Majális

2015. május 6. 11:30

Szeretettel meghívják Önt, kedves családját és barátait a III. Szivárvány Majálisra, melyet május 9-én rendeznek meg a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Csanyi út 3. szám alatti otthonában. A nap folyamán büfé üzemel, ahol lehetőség van kolbász, palacsinta, pörkölt, sült hal, sütemény, üdítő fogyasztására is.

Részletek
Születés hete

Születés hete

2015. május 3. 13:15

A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ szeretettel meghív minden érdeklődőt a Születés hete programjára május 5-én, kedden 9.30-ra a könyvtár rendezvénytermébe.

Részletek
Akik szeretik Félegyházát

Akik szeretik Félegyházát

2015. április 24. 13:00

A Rocktár Élőzenei Bázis és közönsége számos elismerést kap a zenész szakmától, amelyet megpróbál folyamatosan viszonozni lehetőségeihez mérten. Az a gesztus azonban, amit a MAGNA CUM LAUDE zenekar gyakorolt a helyi közönségnek márciusi koncertjük után, egyedülálló a Rocktár történetében.

Részletek
Ótemplomi esték

Ótemplomi esték

2015. április 15. 09:00

Folytatódik a tavaly decemberben hagyományteremtő céllal létrehozott egyházrendezvény-sorozat a kiskunfélegyházi Sarlós Boldogasszony Templomban.

Részletek