Őszi bolhapiac

Őszi bolhapiac

2015. november 9. 12:00

Ismét bolhapiacot rendez Félegyházán a Huszka József Hagyományőrző Egyesület november 14-én, szombaton 9 és 11 óra között, az Innovációs Központban (Szent János tér 2.).

Részletek
Suskával kereskednek

Suskával kereskednek

2015. október 29. 10:30

November 6-án, pénteken 17:30-kor a Darvas téri közösségi házban tartja harmadik találkozását a kiskunfélegyházi suska-kör. A szervezők szeretettel várnak minden régi és új érdeklődőt! Ismét vihetnek suskáért eladni kívánt holmikat is, illetve aki szeretne suska füzethez jutni, az szíveskedjen ezt előre jelezni Bajáki Imre szervezőnek (akár facebookon)! A kezdeményezésről a www.suska.info honlapon is lehet tájékozódni!

Részletek
Színe-java klub

Színe-java klub

2015. november 5. 08:30

A kellemes hangulatú foglalkozásokra kicsiket, nagyokat és felnőtteket egyaránt várnak. Az első tagtoborzásra november 7-én, szombaton 10 órakor kerül sor a Hattyúházban. Jelentkezni lehet személyesen a könyvtárban vagy az intézmény Facebook-oldalán privát üzenetben a név, életkor és e-mail cím megadásával.

Részletek
A kistérség értékei

A kistérség értékei

2015. október 25. 11:30

A Móra Ferenc Közművelődési Egyesület meghív minden érdeklődőt október 28-án, szerdán 17 órára a Hattyúházban tartandó (Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.) Kiskunfélegyháza, Bugac, Bugacpusztaháza, Gátér, Jászszentlászló, Kunszállás értékei című könyv bemutatójára. Köszöntőt mond Csányi József polgármester, közreműködnek a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

Részletek
Koncert a Szent István Templomban

Koncert a Szent István Templomban

2015. október 24. 18:00

Kórus-Ének Rózsafüzér címmel ad koncertet a Palestrina Kamarakórus október 25-én, vasárnap 17 órakor a Szent István Templomban. Zongorán közreműködik és vezényel Szatmári Imre. Szólót énekel Fazekas Tamás kántor. A hangversenyt követően az esti szentmisén is a Palestrina Kamarakórus énekel.

Részletek
Interaktív tanösvény a könyvtárban

Interaktív tanösvény a könyvtárban

2015. október 23. 14:30

Megérkezett a Petőfi Sándor Városi Könyvtár Gyermekbirodalmába a Herman Ottó Tanösvény. Ez az interaktív játékgyűjtemény több korosztálynak nyújt tartalmas és hasznos elfoglaltságot. Szeretettel várják Kiskunfélegyháza és környéke óvodásait és általános iskolás diákjait a Gyermekbirodalomba, egy-egy tanóra keretében illetve a szabadidő hasznos eltöltése céljából csoportosan vagy akár egyénileg is! A Tanösvény játékai október 30-áig kipróbálhatóak a könyvtárban.

Részletek