Hangverseny Bárdos Lajos emlékére

Hangverseny Bárdos Lajos emlékére

2014. május 7. 07:23

Bárdos Lajos emlékére A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete május 24-én, 17 órakor ünnepi kórushangversenyt rendez Bárdos Lajos műveiből születésének 115 éves jubileumára. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornacsarnokába. Fellépnek: Bárdos Lajos Kamarakórus, Hunyadi Véndiák Kórus, Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kicsinyek Kórusa és Nagykórusa, Palestrina Kamarakórus, Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusa.

Részletek
Kirándulás a csipkemúzeumba

Kirándulás a csipkemúzeumba

2014. május 6. 17:50

A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez Kiskunhalasra a Thorma János Múzeum és a Csipkemúzeumban a Nemzetközi csipkekiállítás megtekintésére.

Részletek
Elgallagtak a Mórások is

Elgallagtak a Mórások is

2014. május 5. 06:29

A Móra Ferenc Gimnázium diákjai május 1-jén, csütörtök mondtak búcsút az alma maternek, hogy hétfőtől már az írásbeli érettségiken adjanak számot a középiskolás évek alatt megszerzett tudásukról..

Részletek
Anyák napi hangverseny

Anyák napi hangverseny

2014. április 28. 10:43

A félegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Anyák napi hangversenyt rendez. Május 9-én, pénteken 17 órakor az alsó tagozat, május 10-én, szombaton 17 órakor a felső tagozat mutatja be ünnepi műsorát az iskola III. emeleti dísztermében.

Részletek

Ballagó kiállítás

2014. április 25. 12:17

A Móra Ferenc Gimnázium végzős rajzszakkörös diákjainak munkáiból rendezett kiállítást április 28-án, 14 órakor nyitják meg, a gimnázium főépületének első emeletén.

Részletek

Tanári hangverseny

2014. április 14. 15:23

A Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel vár minden kedves zenekedvelőt az április 15-én, kedden 17 óra 30 perckor tartandó hagyományos Tanári Hangversenyre, a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében. Az est folyamán fellépnek a Művészeti Iskola tanárai szóló és kamaraprodukciókkal egyaránt. A belépés díjtalan.

Részletek