László Bandy kiállítása

László Bandy kiállítása

2015. október 5. 11:30

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden művészetrajongót október 7-én, szerdán 17 órára a Hattyúházba László Bandy (László Endre) festőművész, könyvművész kiállításának megnyitójára. Az alkotóval Molnár István festőművész, a Holló László Képzőművész Kör művészeti vezetője beszélget. A tárlat november 7-éig látogatható.

Részletek
Szánthó Tibor kiállítása

Szánthó Tibor kiállítása

2015. október 10. 10:30

A Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel hív minden érdeklődőt Szánthó Tibor fotográfus kiállítására október 10-én, szombaton 16 órára az intézmény aulájába. A kiállítást Nagy István szentesi fotóművész nyitja meg. Közreműködik Gergely Annamária fuvolán. A tárlat december 4-éig látogatható a művelődési központban.

Részletek
Őszi virágvásár Kiskunfélegyházán

Őszi virágvásár Kiskunfélegyházán

2015. október 13. 13:30

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 17-én, szombaton a Hattyúház előtti sétányon. 8 és 13 óra között dísznövény bemutató és vásár várja a virágot szerető érdeklődőket.

Részletek
Városépítő polgármesterek és az „alföldi szecesszió”

Városépítő polgármesterek és az „alföldi szecesszió”

2015. október 1. 08:30

A kiskunfélegyházi Kiskun Múzeum és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Művészettörténeti Intézete szeretettel meghív minden érdeklődőt október 5-én, hétfőn 10 órára a kiskunfélegyházi városháza dísztermébe a Városépítő polgármesterek és az „alföldi szecesszió” című konferenciájának megnyitójára, illetve 18 órára a Kiskun Múzeumba a konferenciát kísérő Dr. Molnár Béla polgármester és a szecesszió Kiskunfélegyházán című kamaratárlat és az Alföldi szecesszió című tablókiállítás vernisszázsára. A konferenciát köszönti: Csányi József, Kiskunfélegyháza Város polgármestere. A kiállítást Sümegi György művészettörténész nyitja meg.

Részletek
Újraélesztés a Szakmaköziben

Újraélesztés a Szakmaköziben

2015. szeptember 29. 09:30

A Magyar Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Területi Szervezete szeretettel vár minden érdeklődőt szeptember 30-án, szerdán 17 órakor a Szakmaközi Művelődési Házba az Újraélesztés a gyakorlatban című foglalkozásukra. A résztvevőknek Dr. Keserű Gabriella háziorvos tart előadást.

Részletek
Diáknap Kiskunfélegyházán

Diáknap Kiskunfélegyházán

2015. szeptember 23. 14:30

Városi diáknapot szervez a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szeptember 24-én, csütörtökön Kiskunfélegyházán. A hagyományos, 8 órakor történő kulcsátadást követően a fiatalok "Érték show"-n vehetnek részt, de lesz óriáspalacsinta-készítés a Királyi Szakácsokkal, interaktív kiállítás helyi értékekről, gyermekszínházi előadás a művelődési központban, lovaskocsis városnézés. Játékos formában mutatkoznak be a középiskolák, programokkal vár mindenkit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, de meglepetésre is készülnek a rendezők a Silver Step táncstúdióval közösen. További részletek plakátjainkon olvashatók.

Részletek
Múzeumtúra

Múzeumtúra

2015. október 1. 12:30

A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez október 3-án, szombaton, Hódmezővásárhely nevezetességeinek megtekintésére.

Részletek
Társai elmentek Megváltót nézni

Társai elmentek Megváltót nézni

2015. szeptember 30. 17:30

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt Lezsák Sándor országgyűlési képviselő új verseskötetének bemutatójára. A rendezvényre október 1-jén, csütörtökön, 18 órakor kerül sor a Hattyúházban. Köszöntőt mond Csányi József polgármester.

Részletek