Elkezdődött a II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

Elkezdődött a II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

2014. január 22. 06:50

A Kiskunfélegyházi Honvéd TK Labdarúgó Szakosztálya idén második alkalommal rendezi meg a Csikós József "Csiki" Emléktornát, amelynek keretében az elkövetkezendő hetekben az egyesület összes utánpótláscsapata pályára lép több meghívott egyesülettel együtt.

Részletek
Továbbra is hibátlan az Astra

Továbbra is hibátlan az Astra

2014. január 20. 07:09

Újabb győzelmet ért el hazai pályán, az NBI-es futsal bajnokság 13. fordulójában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra ezúttal a Tolna-Mözs csapatát győzte le 10-4 arányban, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot.

Részletek

Folytatódik a bajnokság a női futsal NB-I-ben

2014. január 16. 07:27

A hétvégén folytatódik a bajnokság, a 13. fordulóban a bajnoki táblázat listavezetője a 8. helyen álló Tolna-Mözs csapatát fogadja. A vendégek szeretnének a táblázaton, jelenlegi helyezésükön javítani, amit már a Persecutor Karácsonyi Kupán is megmutattak, hiszen a második helyet szerezték meg, a tornát megnyerő Astra együttese mögött.

Részletek
II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

2014. január 15. 13:42

A Kiskunfélegyházi Honvéd TK Labdarúgó Szakosztálya idén második alkalommal rendezi meg a II. Csikós József "Csiki" Emléktornát, amelynek keretében összes utánpótlás csapata pályára lép.A hagyományőrző tornával korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegnek a KHTK tagjai.

Részletek
Kis birkózók kerestetnek

Kis birkózók kerestetnek

2014. január 9. 07:16

A birkózás az 1900-as évek elejétől szerepel Kiskunfélegyházán a sportágak között, a jelenlegi szakosztály pedig 1947-ben alakult, id. Besze László vezetésével. Máig ez az egyetlen sportág, amely világbajnoki címet hozott a városba: a szakosztály tagja, dr. Réczy László miután 1976-ban olimpiai bronzérmes lett Montreálban, a 1977-ben a világbajnoki címet is elnyerte.

Részletek
Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok

Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok

2014. január 6. 15:29

Január 4.-én szombaton rendezték Hódmezővásárhelyen az évadnyitó örömíjász versenyt. A szép időnek megfelelően nagy létszámmal gyűltek össze az íjászok az ország számos helyéről, nem sajnálva a hosszú utazást a versengés kedvéért.

Részletek