Folytatódik a bajnokság a női futsal NB-I-ben

2014. január 16. 07:27

A hétvégén folytatódik a bajnokság, a 13. fordulóban a bajnoki táblázat listavezetője a 8. helyen álló Tolna-Mözs csapatát fogadja. A vendégek szeretnének a táblázaton, jelenlegi helyezésükön javítani, amit már a Persecutor Karácsonyi Kupán is megmutattak, hiszen a második helyet szerezték meg, a tornát megnyerő Astra együttese mögött.

Részletek
II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

II. Csikós József "Csiki" Emléktorna

2014. január 15. 13:42

A Kiskunfélegyházi Honvéd TK Labdarúgó Szakosztálya idén második alkalommal rendezi meg a II. Csikós József "Csiki" Emléktornát, amelynek keretében összes utánpótlás csapata pályára lép.A hagyományőrző tornával korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegnek a KHTK tagjai.

Részletek
Kis birkózók kerestetnek

Kis birkózók kerestetnek

2014. január 9. 07:16

A birkózás az 1900-as évek elejétől szerepel Kiskunfélegyházán a sportágak között, a jelenlegi szakosztály pedig 1947-ben alakult, id. Besze László vezetésével. Máig ez az egyetlen sportág, amely világbajnoki címet hozott a városba: a szakosztály tagja, dr. Réczy László miután 1976-ban olimpiai bronzérmes lett Montreálban, a 1977-ben a világbajnoki címet is elnyerte.

Részletek
Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok

Hódmezővásárhelyen jártak a Koppány íjászok

2014. január 6. 15:29

Január 4.-én szombaton rendezték Hódmezővásárhelyen az évadnyitó örömíjász versenyt. A szép időnek megfelelően nagy létszámmal gyűltek össze az íjászok az ország számos helyéről, nem sajnálva a hosszú utazást a versengés kedvéért.

Részletek
Futással búcsúztak az óévtől

Futással búcsúztak az óévtől

2013. december 31. 17:28

Csaknem ötszázan búcsúztak egy kiadós futással az óévtől Kiskunfélegyházán. A Szuperinfó Futóklub szilveszteri futóversenyén minden korosztály képviseltette magát. A bátrabbak jelmezben vágtak neki a távnak.

Részletek

XI. Sébi-kupa - I. Szabó József emlékverseny

2013. december 23. 13:04

December 21-én, szombaton, hagyományőrző céllal rendezte meg az évadzáró XI. Sébi - kupa fekvenyomó versenyt a Séberger SC a kiskunfélegyházi Darvas iskolában. Az erőpróbát a tavaly elhunyt sporttárs emlékére I. Szabó József Emlékverseny címmel hirdették meg.

Részletek