Hirdets
Dózsás siker a futsal diákolimpián

Dózsás siker a futsal diákolimpián

2019. november 22. 09:30

A IV. korcsoportos fiú futsal diákolimpia körzeti döntőjét bonyolították le november 21-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A területi döntőn négy félegyházi (József Attila Ált. Isk., Darvas, Constantinum, Dózsa Gy. Ált. Isk.), valamint a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola csapata vett részt. A mérkőzések izgalmasan alakultak, a győzelmet nagy csatában a dózsások szerezték meg, így ők jutottak be a déli régió területi döntőjébe.

Részletek
A Koppányok novemberi eseményei

A Koppányok novemberi eseményei

2019. november 22. 11:30

Budapestre és Szentendrére utazott csapatépítő tréning jellegű kirándulásra a Turul Koppányok 55 fős csapata, november 9-én. Célja az volt, hogy az egyesületben a csapattársi viszonyok erősödjenek és finomodjanak, mert ezek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához.

Részletek
Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

2019. november 21. 11:00

2019. november 16-án rendezték meg a TEK BUDO- és Küzdősport Gálát, amelyen a belügyi és a rendvédelmi szervek küzdősportolói vettek részt. A versenyre az alábbi kategóriákban lehetett nevezni: WAKO K1 amatőr full contact, WKF Karate Kata és Kumite, Knock Down Kyokushin Karate Kata és Kumite, Judo és Grappling. A Nemzeti Védelmi Szolgálatot a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, versenyzője Nagy Krisztián r. főhadnagy képviselte -80 kg kategóriában WAKO K1 kategóriában.

Részletek
Fiú országos birkózó diákolimpia

Fiú országos birkózó diákolimpia

2019. november 21. 15:30

Ismét a birkózók népesítik be a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot, november 23-án, szombaton 11 órától. A 10-11 éves fiúk mérik össze tudásukat szabadfogásban a diákolimpia országos döntőjén. A sporteseményre kitelepül a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztő Iroda.

Részletek
Dobogón telelnek az U-19-es labdarúgók

Dobogón telelnek az U-19-es labdarúgók

2019. november 18. 14:00

November 17-én fejeződött be a Bács-Kiskun megyei U-19-es első osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A Félegyházi TSI az utolsó körben szabadnapos volt, számukra már november 9-én véget ért a bajnokság. Balog Huba edző csapata a Kiskunhalasi FC és a Kiskőrösi LC mögött a harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Részletek
Megszerezte első győzelmét a P&P KHTK

Megszerezte első győzelmét a P&P KHTK

2019. november 18. 09:00

A teljes csapat újjáépítését és megfiatalítását követően első sikerét aratta a megyei felnőtt férfi bajnokságban a P&P Kiskunfélegyházi HTK. Az együttes a Tiszaalpári SE gárdáját győzte le 27-22-re. A fiatalok szép számú félegyházi publikum előtt önbizalom növelő győzelmet értek el, így bizakodva várhatják a folytatást.

Részletek
Négy pontot szereztek a sakkozók

Négy pontot szereztek a sakkozók

2019. november 17. 17:05

A második fordulóval folytatódott a sakkcsapatbajnokság, amelynek az NB II. Tóth László csoportjában a Félegyháza-Csongrád a TLSE Kecskemétet látta vendégül. Az első táblákon Solymosi András és Világos Nándor ért el döntetlent. Mellettük Nagy József, Kelemen Sándor, Hideg Ferenc Bendegúz és Nagy Noémi remizett hazai oldalon. A félegyházi csapat egyetlen győzelmét az utolsó táblán Hideg Gergő Benedek szerezte.

Részletek
Megszorongatta az éllovast az FKSC

Megszorongatta az éllovast az FKSC

2019. november 17. 16:20

Az első helyezett Soltvadkert csapatát fogadta a Constantinum Sportcentrumban a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi bajnokság 9. fordulójában. A középmezőnyhöz tartozó FKSC szépen helytállt, egészen a második félidő elejéig tartotta a döntetlen állást. Az emberelőnyös és a hétméteres szituációk végül a vendégeknek kedveztek, akik ha nehezen is, de behúzták a mérkőzést.

Részletek
Továbbra is népszerű a Bozsik - program

Továbbra is népszerű a Bozsik - program

2019. november 17. 15:00

November 17-én, vasárnap délelőtt zárult a Bozsik Intézményi Program kiskunfélegyházi körzetének őszi sorozata az U11-es és az U13-as torna megrendezésével. A kiskunfélegyházi csoporthoz hét csapat tartozik. A regisztrált játékosok száma az U7-es korosztályban 51 fő, az U9-ben 74 fő, az U11-ben 95 fő. Az U13-as korosztályba 5 csapat nevezett és a regisztrált játékosok száma eléri a 77 főt.

Részletek