Örömíjász tavaszköszöntő

Örömíjász tavaszköszöntő

2023. március 27. 17:30

Március 25-én, a Szérűskertben tartotta tavaszköszöntő íjászversenyét a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület. Pozsár Balázs, a Batthyány Lajos Általános Iskola 7.a osztályos tanulója gyerek kategóriában 2. helyezést ért el. Gratulálunk Balázsnak és edzőjének, Németh Lászlónak.

Részletek
Jó hangulatú bált rendezett a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

Jó hangulatú bált rendezett a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

2023. március 26. 17:00

Díjátadóval egybekötött báli mulatságot tartott március 25-én, a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban tartott összejövetelen elismerték a fiatal sportolók teljesítményét, dr. Réczi László világbajnok átadta a 2022-es év legeredményesebb pontszerzői különdíját férfi és női kategóriában Tapodi Norbertnek és Hideg Zitának. Az elismerések kiosztását követően az egyesület képviselői megköszönték a támogatók és a szülők segítségét. Az est folyamán láthattunk bűvész- és táncbemutatót is. A finom vacsora után sokan táncra perdültek, a jó zenét Dj Kopi szolgáltatta.

Részletek
A Zuglói Sasokkal csap össze az FTSI

A Zuglói Sasokkal csap össze az FTSI

2023. március 25. 17:30

Csütörtökön Budapesten, a Honvéd ellen arattunk győzelmet, ezzel a kiemelt bajnokság rájátszásában a harmadikat. Március 26-án, vasárnap 17 órától itt a lehetőség a negyedikre, de ehhez ismét szükségünk van a csodálatos szurkolótáborunkra! Várunk minden sportszeretőt a Constantinum sportcsarnokba, hajrá Félegyházi TSI kadet fiúk!

Részletek
Egerben jártak ökölvívóink

Egerben jártak ökölvívóink

2023. március 23. 19:00

A Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia három fő versenyzővel vett részt Egerben, az Észak-Magyarország régió és a Kárpátok Régió csapattalálkozón. A szigorú időponttartást követve a versenyzők többsége bemutatómérkőzést vívott, így a mieink is.

Részletek
Minden éremből jutott a szenior úszóknak

Minden éremből jutott a szenior úszóknak

2023. március 20. 17:50

Március 18-án és 19-én, Békéscsabán rendezték meg a XXIV. Nemzetközi Szenior Úszóversenyt, ami egyben Gáspár Ervin emlékverseny is volt. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE négy versenyzővel vett részt a megmérettetésen – mondta el lapunknak Ónodi László csapattag.

Részletek
A teniszben télen sincs pihenő

A teniszben télen sincs pihenő

2023. március 20. 14:00

Szettveszteség nélkül, taktikus, fegyelmezett játékkal négy meccset nyerve szerezte meg első tornagyőzelmét februárban a Szentes Kupa Országos Korosztályos Fiú 12 teniszversenyen Rekedt-Nagy Zoltán, a József Attila Sportiskolai Általános Iskola 3.a osztályos tanulója. A fiatal, 10 éves sportoló jelenleg a Korosztályos Fiú 12 ranglista 3. helyén áll.

Részletek
Kiválóan indította a versenyszezont a Jogging Plus

Kiválóan indította a versenyszezont a Jogging Plus

2023. március 19. 17:00

Március 18-án rendezték meg a SPORT XXI. szakaszos AQUATLON VERSENY Dél-keleti Regionális Döntőjét (Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád megye) Martfűn. Ezzel megkezdődött a 2023. évi versenyszezon a Joggingnál. A téli időszakot követően mindig egy kicsit nehezebb összerendeződni, főleg az elmúlt időszak részleges edzési körülményei nagyobb kihívást jelentettek a sportolók és szüleik számára. Mindezek ellenére a Jogging Plus Sportegyesület 33 fővel rendkívül sikeresen képviselte Kiskunfélegyházát: 5 arany-, 5 ezüst- és 6 bronzéremmel tértek haza.

Részletek