Dobogós helyezések Cegléden fekvenyomásban

Dobogós helyezések Cegléden fekvenyomásban

2019. július 19. 14:00

A Center Gym sportolói közül ketten indultak el a ceglédi országos fekvenyomó kupán júliusban. Bajzák György EB 7. helyezettként ezúttal nem talált legyőzőre, súlycsoportjának bajnoka lett. Mellette Gubicza Pál mérette meg magát, aki rutinos versenyzőként második helyet ért el kategóriájában. A felkészülésüket Kárpáti Beáta segítette, támogatta.

Részletek
Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupát tartanak Kiskunfélegyházán

Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupát tartanak Kiskunfélegyházán

2019. július 18. 17:00

Nagyszabású verseny rendezését nyerte el Kiskunfélegyháza. Magyarország legjobb fekvenyomói és erőemelői mérik össze tudásukat jövőre a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa keretein belül. A versenyt 2020. május 8-a és 10-e között tartják meg a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban – tájékoztatta szerkesztőségünket Patyi Zoltán, a torna kiskunfélegyházi szervezője, pályázója. Előzetesen mintegy 600 versenyző érkezésére számítanak, a nézők számára a belépés díjtalan lesz.

Részletek
VI. Serházzugi nyílt vízi hosszútávúszó verseny

VI. Serházzugi nyílt vízi hosszútávúszó verseny

2019. július 17. 18:25

Csongrádon rendezték meg július 14-én a VI. Serházzugi nyílt vízi hosszútávúszó versenyt a Holt-Tiszában. A résztvevők 500, 1500 és 3000 méteres távon mérték össze tudásukat. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE versenyzője, Sebők János korcsoportjában első helyezést ért el. A DMTK KVSE Kiskunfélegyházi versenyzői a következő eredményeket érték el: 10 éven aluliak között Sebők Zoé első, a 10-14 évesek között Sebők Sára harmadik, 14-18 évesek között Pozsár Dávid negyedik, 50-59 évesek között Hajdú László első lett.

Részletek
Rollsped Kupa gyermek teniszverseny Kiskunfélegyházán

Rollsped Kupa gyermek teniszverseny Kiskunfélegyházán

2019. július 17. 17:30

Rollsped Kupa Play and Stay teniszversenyt rendezett a Jogging Plus Sportegyesület július 13-án, Kiskunfélegyházán, a Félegyházi Termál Parkfürdő melletti teniszpályákon, 8 és 11 éves korú játékosok részére. Az eseményt Balla László, sportért felelős alpolgármester nyitotta meg.

Részletek
Cserkeszőlőn és Hódmezővásárhelyen íjászkodtak

Cserkeszőlőn és Hódmezővásárhelyen íjászkodtak

2019. július 18. 07:30

Cserkeszőlőn szervezett íjászversenyt a Cserkeszőlői NLD Hun Íjász Klub, a XIII. Cserke Vitéz Napok alkalmából, július 13-án. Ezen a rendhagyó versenyen 28, 2D polifoam cél volt kihelyezve 1 körben, amelyekre 3 vesszővel lehetett lőni. A pálya kialakítása az IFAA előírott rendszabálya alapján történt.

Részletek
Aranyérem dartsban

Aranyérem dartsban

2019. július 17. 09:00

Cegléd meghódítására készültek július 14-én a félegyházi dartsosok. Mészáros József és Tóth Róbert az V. Tápiószelei Amatőr Darts Kupán indult el. Mindkét versenyző jó formában volt, így szép eredmény elérésében bízott. Jól kezdődtek a mérkőzések, Robi veretlenül csoportelső lett, míg Józsi csoportmásodik. Utóbbi nagyon nehéz ellenfelet kapott a következő körben, szoros csatában 2-1-re kikapott, így kiesett a főágról, viszont a Lucky Looser versenyben 4. helyezést ért el első versenyen szerzett 180-as dobással. Robit ezen a versenyen senki sem tudta megállítani, így veretlenül torna győztes lett.

Részletek
Labdarúgó kapusokat képeztek

Labdarúgó kapusokat képeztek

2019. július 15. 09:00

Hetedik alkalommal rendezte meg nagysikerű kapustáborát Kerpits Ferenc és Tóth Péter kapusedző július második hetében a Honvéd Sporttelepen. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is több tehetséges kapus vett részt a programban, amely videózásra, elméleti képzésre és homokfocira is kiterjedt. Tóth Péter és Kerpits Ferenc mellett idén Fehérvári Noémi edző is várta a kezdő és haladó kapusokat. A munkát tovább színesítette Horváth Bettina, aki Kerpits Ferenc tanítványaként ifjúsági válogatott, magyar bajnok, kupagyőztes, jelenleg pedig Németországban él. Friss diplomás edzőként érdekes és hasznos gyakorlatokat mutatott be. A tábor nagyon jó hangulatban zárult, a nagyoknak jó előalapozásul szolgált, a kicsiknek kedvet hozott a további munkához.

Részletek
Célt értek a dartsosok

Célt értek a dartsosok

2019. július 10. 09:00

Kiskőrös meghódítására indultak a félegyházi dartsosok. Horváth Tibor, Pecz István és Tóth Róbert július 7-én ragadott nyilakat amatőr versenyen. Nyolc csoportba osztva 33 nevező mérte össze tudását. A csoportokból mindhárman továbbjutottak, ezt követően a legnehezebb ellenfelet István kapta, akinek nem sikerült a bravúr így a 17. helyen végzett. Tibinek egy fokkal könnyebb sorsolás jutott, vette az akadályt, ugyanúgy, mint Robi. Ezután viszont a legjobb nyolcba kerülésért Robit kapta ellenfélként. Kemény jó mérkőzésen Robi felülmúlta Tibit, aki így a 9. helyen végzett. Robinak egészen a döntőig sikerült menetelnie, ott viszont alulmaradt, így az előkelő második helyet szerezte meg.

Részletek
Régiós versenyen a Koppány Íjászok

Régiós versenyen a Koppány Íjászok

2019. július 4. 17:30

Június 30-án Békésen, a Dánfoki Üdülőközpontban megrendezett DAR Történelmi versenyen vettek részt a Koppányok, amely a DAR sorozat 4. állomása volt. A megmérettetést a Szegedi Partiscum Íjászklub szervezte.

Részletek
Országos teniszverseny Kiskunfélegyházán

Országos teniszverseny Kiskunfélegyházán

2019. július 3. 17:30

Országos teniszversenyt rendez gyerekeknek a Jogging Plus sportegyesület tenisz szakosztálya július 13-án, szombaton a Magyar Tenisz Szövetség hozzájárulásával a Félegyházi Termál Parkfürdő melletti teniszpályákon, a Munkácsy utcában. A versenyt körmérkőzéses rendszerben tartják meg. A versenybíró, jelentkezők számától függően dönti el, hogy a nemeket, illetve a korosztályokat összevonja-e. Az eseményt 11 órakor Balla László alpolgármester nyitja meg.

Részletek