Őszi Turul Koppány versenyeredmények

Őszi Turul Koppány versenyeredmények

2023. október 2. 18:55

Szeptember 23-án a Koppányok egyik csapata a Dél-Alföldi régiós versenysorozat hatodik egyben utolsó állomásán vett részt, Kiskundorozsmán. A versenyt a Dorozsmai Íjászok Baráti köre rendezte, akik 24 célos, közepesen nehéz történelmi pályát építettek ki.

Részletek
Ökölvívó siker Nyíregyházán

Ökölvívó siker Nyíregyházán

2023. október 2. 18:30

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség és a Nyíregyházi Box Club szervezésében rendezték meg szeptember 28. és október 1. között a Junior és Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokságot, Nyíregyházán. A Kecskeméti Sport Club színeiben versenyző, kiskunfélegyházi Ramocsa Virág remek versenyzéssel első helyen végzett 52 kilogrammban. Edzője: Ramocsa Zoltán.

Részletek
Diákolimpiai bajnok lett Bárány-Almási Bianka

Diákolimpiai bajnok lett Bárány-Almási Bianka

2023. szeptember 25. 20:15

Öt versenyzőt indított a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület a diákolimpia országos döntőjében az elmúlt hétvégén. Közülük diákolimpiai bajnok lett Bárány-Almási Bianka 66 kilós súlycsoportban, az U13-as korosztályban. Ezüstérmet szerzett Hideg Zita, az 58 kilós súlycsoportban, az U15-ös korosztályban. Bronzérmesek lettek: Fekete Hanna az U15-ös korosztályban, 46 kilós súlycsoportban, valamint az U11-es korosztályban Nagy Nóra, a 38 kilós súlycsoportban. Dobák Luca az U11-es korosztályban, az 58 kilós súlycsoportban az ötödik helyen végzett.

Részletek
Swim and Run 2

Swim and Run 2

2023. szeptember 23. 19:30

Késői időpontban, szeptember 23-án második alkalommal rendezték meg Szegeden a Maty-éri Olimpiai Központban a Szeged Swim & Run úszó- és futóversenyt, amely az idei évtől kiegészült a 3 km-es Szenior Hosszútávúszó versennyel – mondta el lapunknak Urbán Tamás csapattag.

Részletek
Elkezdődött városunkban a birkózó diákolimpia

Elkezdődött városunkban a birkózó diákolimpia

2023. szeptember 22. 19:00

A Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület rendezi meg városunkban a diák I-es, vagyis az U13-as korosztály kötöttfogású diákolimpia országos döntőjét szeptember 22-én és 23-án. Az eseményt a városi sportcsarnokban tartják, ahol 128 versenyző méretteti meg magát. Pénteken a fiúk, szombaton lányok versenyeznek.

Részletek
Út az ismeretlenbe

Út az ismeretlenbe

2023. szeptember 23. 12:00

Ópusztaszeren, szeptember 16-án és 17-én szervezte meg a Magyar Íjász Szövetség a távcéllövő Nemzeti és Országos Bajnokságot. Mivel ezek a műfajok a Turul Koppány Íjászaitól távol állnak, ezért az indulók száma is szerény volt részünkről. Két ember vállalta a megmérettetést és utaztak el a versenyre.

Részletek
Magas szintű hagyományőrzés

Magas szintű hagyományőrzés

2023. szeptember 20. 13:00

Első helyezést ért el a Magyar Íjász Szövetség Dél-alföldi Regionális Történelmi Versenysorozat kadét férfi kategóriában Pozsár Balázs Borisz, a Huszka József Hagyományőrző Egyesület versenyzője, a Batthyány Lajos Általános Iskola 8.a osztályos tanulója.

Részletek
Első hely a kiemelt Bozsik-tornán

Első hely a kiemelt Bozsik-tornán

2023. szeptember 20. 10:00

Szeptember 17-én, vasárnap a Kecskeméti TE U11-es csapata 6 mérkőzést játszott a Bozsik-torna keretében. A kecskeméti csapat tagja Rácz Kornél, a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola 4. z osztályos tanulója. A srácok a 6 meccsből ötöt megnyertek, és ezzel megszerezték az 1. helyet.

Részletek