Kétgólos siker

Kétgólos siker

2021. október 3. 18:55

Nehéz mérkőzésre számíthatott az ötödik helyezett Akasztó FC otthonában a Kiskunfélegyháza megyei I. osztályú labdarúgócsapata, amely a harmadik helyről várta az összecsapást. A félegyházi együttes az előző körben rangadót veszített a Jánoshalma ellen, így próbált javítani, ami sikerült is. Az együttes Erős Gergő és Oroszi Dániel góljaival 2-0-ra nyert, így megszilárdította harmadik helyét a bajnoki táblázaton.

Részletek
Ötgólos mérkőzést nyert meg a Vasutas SK

Ötgólos mérkőzést nyert meg a Vasutas SK

2021. október 2. 18:35

Továbbra is őrzi jó formáját a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kiskunfélegyházi Vasutas SK, amely zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg. A félegyházi együttes ezúttal a Helvéciai SE-t győzte le 3-2-re.

Részletek
Hatpontos mérkőzést nyertek meg

Hatpontos mérkőzést nyertek meg

2021. október 2. 17:55

Valódi megyei rangadóra készültek október 2-án a Honvéd Sporttelepen. Az első helyezett Kiskunfélegyháza II. labdarúgócsapata a második helyen álló Nyárlőrinci LSC-t fogadta a megyei II. osztály északi csoportjában. A mérkőzésen csak egy gól született, de azt a félegyházi együttes szerezte, így itthon tartotta a három pontot.

Részletek
Veteránok rúgták a bőrt

Veteránok rúgták a bőrt

2021. október 5. 11:00

Öt csapat részvételével rendezték meg a dél-alföldi régió kispályás veterán labdarúgó-bajnokság regionális selejtezőjének első fordulóját szeptember 2-án a Honvéd Sporttelep műfüves pályáján. A házigazda félegyháziak mellett Szegedről, Békéscsabáról és Dévaványáról érkeztek csapatok.

Részletek
Mórás focista lányok sikere

Mórás focista lányok sikere

2021. szeptember 30. 18:00

A II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum szervezésében szeptember 29-én rendezték meg a X. Kötény Kupát Kiskunhalason. A Móra Ferenc Gimnázium leány csapata mintegy két év kihagyás után állt össze ismét a nagy múltú torna alkalmából. A lányok nagyszerűen szerepelve ezüstéremmel tértek haza.

Részletek