Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!

Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!

2016. július 3. 16:30

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján július 3-án 4 óra körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél található parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó kigyulladt. Az autóban tartózkodó 31 éves kiskunfélegyházi férfi segítségére sietett egy szintén kiskunfélegyházi lakos, aki segített az autó sofőrjének kiszabadulni az égő gépjárműből. A bajba jutott férfi a segítője személyautójába - annak engedélye nélkül - beszállt és elindult Kecskemét irányába, majd útközben egy családi ház kertjébe hajtott és felborult. A személyautó sofőrje az égési sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

Részletek
Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

2016. június 16. 11:00

Egy kiskunfélegyházi nő tett bejelentést a rendőrségre június 6-án arról, hogy előző nap egy ismeretlen férfi hátulról megszorította, magához húzta és nem akarta elengedni őt. A sértett aktív ellenállásának és segítségkiáltásának hatására menekült csak el az elkövető.

Részletek
Kutya baja lett

Kutya baja lett

2016. május 25. 12:20

Bejelentés érkezett a rendőrségre május 24-én, kedden 17 óra körül arról, hogy egy tiszakécskei üzem területén kétségbeesetten nyüszít egy kutya, mivel egy vízzel teli betonárokból nem tud kimászni.

Részletek
Halálos baleset Petőfiszállás térségében

Halálos baleset Petőfiszállás térségében

2016. május 24. 12:45

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az 5-ös főút 122-es kilométerénél, Petőfiszállás térségében. A baleset következtében a személyautó két utasa életét vesztette. A kiérkező kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az elhunytakat az összeroncsolódott járműből. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát.

Részletek
Holttest Tiszakécskén 

Holttest Tiszakécskén 

2016. május 1. 16:50

Egy férfi holttestét találták meg a Bács-Kiskun megyei rendőrök április 30-án, szombaton az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján az izraeli férfi halálát idegenkezűség okozta.

Részletek
Nyolc évet kapott a Bács megyei kábítószer-kereskedő

Nyolc évet kapott a Bács megyei kábítószer-kereskedő

2016. április 7. 16:30

Jogerősen nyolc év fegyházra ítélt egy Bács-Kiskun megyei kábítószer-kereskedőt a Szegedi Ítélőtábla. A 30 éves férfi, aki maga is függő volt, jelentős mennyiségű amfetamint és marihuánát értékesített 2012-ben Kecskeméten és Kiskunfélegyházán. A vádlottat kábítószer eladás közben tetten érték a rendőrök, autójából két csomagban 137 gramm amfetamint, egy harmadikban pedig 330 gramm marihuánát foglaltak le.

Részletek