Fokozott közúti ellenőrzés van érvényben

Fokozott közúti ellenőrzés van érvényben

2015. szeptember 14. 15:20

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területén. A rendőrség Magyarország teljes közigazgatási területén szeptember 14-én 12 órától szeptember 30-án 24 óráig fokozott ellenőrzést hajt végre, amelynek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át.

Részletek
Korszerűsítés a helyszínelőknél

Korszerűsítés a helyszínelőknél

2015. szeptember 11. 10:20

Új, speciálisan kialakított járművek segítik a főkapitányságok bűnügyi helyszínelőinek munkáját az Országos Rendőr-főkapitányság beszerzésének köszönhetően. Legutóbb 1994-ben volt hasonló fejlesztés a rendőrségen.

Részletek
Alvó hajléktalanra támadt a két rabló

Alvó hajléktalanra támadt a két rabló

2015. szeptember 6. 08:25

A bűncselekmény még augusztus 20-án késő délután történt. A két támadó életveszélyesen megfenyegette a férfit és az értékeit követelték tőle. A rablók a férfitól elvették a személyes okmányait, több tízezer forint készpénzét és a zsebkését.

Részletek
Mindent vittek a notórius bűnözők

Mindent vittek a notórius bűnözők

2015. szeptember 5. 11:40

A rendőrség közlése szerint a 22 éves J. Zsolt és két, szintén tiszaalpári társa, a 29 éves B. István és a 18 éves H. Krisztián augusztusban betörtek egy használaton kívüli vendéglátóhelyre, ahonnan golyós rézcsapot, fürdőszobai csaptelepet, kötőelemeket, sarokszelepeket, indukciós főzőlapot, 14 vödör nemes vakolatot és egyéb használati tárgyakat loptak el.

Részletek
Felborult a kisbusz

Felborult a kisbusz

2015. augusztus 28. 14:20

Egy embercsempész vezette azt a járművet, amely a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 28-án 2 óra 20 perc körüli időben az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 102-es kilométerszelvény közelében eddig tisztázatlan körülmények között átszakította a szalagkorlátot, majd felborult és a Szeged felé vezető oldalon állt meg.

Részletek