Tetten ért betörő

Tetten ért betörő

2015. november 26. 14:20

Az egyik tiszaalpári lakos november 24-én 19 óra 35 perc körüli időben arról értesítette a rendőrséget, hogy a Halász utca egyik hétvégi házában idegen zajokat hall, de tudomása szerint nincs otthon a tulajdonos. A településen járőröző Heinrich Gábor rendőr zászlós és Ledniczky Tibor rendőr főtörzsőrmester, valamint az időközben értesített szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízott, Mizere Krisztián rendőr zászlós azonnal a helyszínre ment.

Részletek
Majdnem belehalt az utcai támadásba

Majdnem belehalt az utcai támadásba

2015. november 21. 16:40

A nyomozók azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves kiskunfélegyházi férfit. Az elsődleges adatok alapján november 19-én, csütörtökön 23 óra körüli időben a Kiskunfélegyháza, Szegedi úton – minden előzmény nélkül – szóváltás alakult ki a sértett és egy három fős társaság egyik tagja között.

Részletek
Fix traffipaxok Bács-Kiskun megyében

Fix traffipaxok Bács-Kiskun megyében

2015. november 11. 14:40

Közzétette a rendőrség, hogy hol figyelik majd az autósokat fix telepítésű kamerák Bács-Kiskun megyében. A komplex közúti közlekedési ellenőrzési pontokat (KKEP) az elmúlt hetekben már kiépítették, ám egyelőre még nem üzemelték be a traffipaxokat.

Részletek
11 évet kapott a félegyházi gyilkos

11 évet kapott a félegyházi gyilkos

2015. november 11. 12:30

Jogerősen tizenegy év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt a kiskunfélegyházi férfit, aki 2012 decemberében meggyilkolta élettársát. A táblabíróság emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 53 éves vádlottat.

Részletek
Illegális gázolaj lerakat a bugaci erdő mélyén

Illegális gázolaj lerakat a bugaci erdő mélyén

2015. november 2. 10:20

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 67 ezer liter ásványolajterméket találtak egy Bugac melletti erdőben. Az ásványolajat lefoglalták, az ügyben jövedéki, valamint büntető eljárást indítottak - mondta el Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense.

Részletek
Életet mentettek

Életet mentettek

2015. október 27. 15:20

A szolgálaton kívüli körzeti megbízott és az állampolgárok bementek a sérült házba, megmentették a 77 éves nénit.

Részletek
Lopott, elkapták

Lopott, elkapták

2015. október 17. 11:55

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság október 16-án, pénteken 18 órakor őrizetbe vette a kiskunfélegyházi Sz. Zoltánt, mivel a 18 éves helyi férfi ellen a városi járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Részletek
Felrobbant egy gázpalack Kiskunfélegyházán

Felrobbant egy gázpalack Kiskunfélegyházán

2015. október 13. 16:25

Egy családi ház tetőszerkezeténél csaptak fel a lángok Kiskunfélegyházán, a Molnár telepen. A mintegy száz négyzetméteres épületben a kiérkezett hivatásos tűzoltók két gázpalackot találtak, az egyik felrobbant, a másikat kihozták, hűtését megkezdték. A kecskeméti és a kiskunfélegyházai tűzoltók az épületet áramtalanították, a szolgáltatót értesítették. A tüzet rövid idő alatt eloltották, az eset során az elsődleges adatok szerint senki nem sérült meg.

Részletek