Halálos baleset az M5-ösön

Halálos baleset az M5-ösön

2015. június 11. 09:40

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 11-én 6 óra 20 perckor az M5-ös autópálya 113-as kilométerénél - Szeged irányába - egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között letért a sztrádáról és az árokba hajtva felborult. A balesetben a gépjármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette, két személy megsérült.

Részletek
Ülnie kell a „mercis" bombariadóért?

Ülnie kell a „mercis" bombariadóért?

2015. június 10. 10:25

Letöltendő börtönbüntetésre ítélte – nem jogerősen – a Kecskeméti Járásbíróság azt a lajosmizsei férfit, akinek tavaly egy májusi hétfő reggelen nem akart bemenni dolgozni a Mercedes-gyárba, ezért bombariadót talált ki.

Részletek
„Közlekedik a család” megyei döntője Kecskeméten

„Közlekedik a család” megyei döntője Kecskeméten

2015. június 9. 15:15

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága június 6-án Kecskeméten, egy bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedő megyei fordulóját. Az országos kezdeményezésű közlekedésbiztonsági verseny legfőbb célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a biztonságos és balesetmentes közlekedés érdekében a család minden tagjának megfelelő ismerettel és gyakorlati tudással kell rendelkeznie.

Részletek
Óvatosan a kánikulában!

Óvatosan a kánikulában!

2015. június 9. 10:20

A hőségben a közlekedés résztvevőinek is nagyobb figyelemre és türelemre van szüksége. A napokig tartó hőség mindenkit kivétel nélkül megvisel, fiatalokat, időseket, egészségeseket és betegeket egyaránt. A kánikulai forróság még a frontokra kevésbé érzékeny emberek szervezetét is megterheli, természetesen egyénenként eltérő mértékben. A szokatlanul nagy melegnek sokszor van szerepe a közlekedési balesetek bekövetkezésében.

Részletek
Utánfutóval együtt borult fel egy autó az M5-ös autópályán

Utánfutóval együtt borult fel egy autó az M5-ös autópályán

2015. június 7. 14:55

A balesethez Kecskemétről és Kiskunfélegyházáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműszerelvényt és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az autópálya érintett szakaszán a forgalom csupán egy sávon haladhat, ezért arra kérik a sztrádán Budapest felé autózókat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Részletek
Halált okozó testi sértés Szentkirályon

Halált okozó testi sértés Szentkirályon

2015. június 7. 11:50

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján június 6-án, 17 óra körüli időben egy férfi szentkirályi otthonukban bántalmazta feleségét. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai őrizetbe vették az 58 éves gyanúsítottat.

Részletek
Lezárt akta: Betörések

Lezárt akta: Betörések

2015. június 6. 11:25

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás miatt M. Norbert 29 éves és J. F. Mihály 31 éves abonyi lakosok ellen, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított a 31 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Részletek
TISPOL-akció

TISPOL-akció

2015. június 4. 16:45

A TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának 2015. éves ellenőrzési terve alapján kerül sor Magyarországon is a Tispol Drugs & Alcohol elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtására 2015. június 5-én és 6-án.

Részletek
Szobatársait terrorizálta egy kollégiumi diák

Szobatársait terrorizálta egy kollégiumi diák

2015. június 3. 19:15

Elképesztő ügyben, kényszermunka bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség egy 22 éves fiatalember ellen, aki egy kiskunfélegyházi középiskola kollégiumában másfél hónapon át gyötörte szobatársait. A vád szerint masszírozásra, takarításra és ágyazásra kényszerítette, zsarolta, valamint meglopta lakótársait a fiatalember.

Részletek