Lecsaptak a zsarolóra - videóval

Lecsaptak a zsarolóra - videóval

2016. február 19. 12:15

Egy kiskunfélegyházi férfi február 9-én kapott egy névtelen levelet, amelyben 14 millió forint megfizetését kérték arra hivatkozással, hogy tartozása áll fenn. Az ismeretlen író követelése alapján a férfinak két nappal később egy szeméttárolóban kellett volna elrejtenie a készpénzt. Soraiban nyomatékosította, hogy amennyiben nem teljesíti a jogosnak vélt követelést, a sértettnek, illetve szeretteinek bántódása esik.

Részletek
„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

2016. február 11. 08:15

Gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság - az Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján - , három kategóriában: óvodások (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatnia illetve propagálnia.

Részletek
Körözött férfit fogtak Kiskunfélegyházán

Körözött férfit fogtak Kiskunfélegyházán

2016. február 5. 14:30

A kiskunfélegyházi nyomozóknak február 3-án tudomásukra jutott, hogy az egyik helyi egészségügyi intézetben egy körözött férfi tartózkodik. A rendőrök ezt követően haladéktalanul az érintett intézménybe mentek, ahol 13 óra 15 perckor igazoltatták a 65 éves Sz. Antalt.

Részletek
Kéklámpás vaklármák

Kéklámpás vaklármák

2016. február 6. 08:20

Százezreket fizethet, közérdekű munkára foghatják, de két hónapra akár le is csukhatják azt, aki valótlan bejelentéssel „szórakoztatja” a kéklámpás egységeket. A rendőröket kevesen merik viccből felhívni, a tűzoltók és a mentők viszont többször vonulnak olyan helyekre, ahol semmi dolguk nincsen.

Részletek
Felborult egy autó Félegyháza és Alpár között

Felborult egy autó Félegyháza és Alpár között

2016. január 13. 13:20

Letért az útról, két fának is nekiütközött és felborult egy Suzuki szerdán kora reggel Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között a 60-as kilométerszelvénynél a jeges úton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők a Suzukiban egyedül utazó sofőrt – információink szerint egy középkorú nőt – kórházba szállítottak, sérülései az elsődleges információk szerint súlyosak.

Részletek