Üres kézzel távozott

Üres kézzel távozott

2016. augusztus 11. 10:25

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. István 21 éves putnoki lakossal szemben. A kiskunfélegyházi rendőrök rövid időn belül beazonosították és őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Részletek
Nem akart fizetni

Nem akart fizetni

2016. augusztus 10. 12:30

A kiskunfélegyházi járőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a saját ruházata alá felvett, ellopott ruhaneműkbe rejtette a kozmetikai termékeket és szeszes italokat.

Részletek
Lezárt akta: Nőket molesztált

Lezárt akta: Nőket molesztált

2016. július 24. 15:30

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. István 44 éves gátéri lakossal szemben.

Részletek
Fűkaszát lopott

Fűkaszát lopott

2016. július 21. 16:25

Ismeretlen tettes a gyanú szerint július 15-én 10 óra és július 18-án 8 óra között megjelent az egyik kiskunfélegyházi telephelyen, ahol az ott dolgozó raktárosnak arra hivatkozott, hogy a vezető utasítására el kell vinnie egy motoros fűkaszát. Az ismeretlen személy a részére kiadott fűkaszát elvitte és azóta nem vitte vissza az eszközt.

Részletek
Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között

Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között

2016. július 10. 15:30

A rendelkezésre álló adatok szerint július 9-én, szombaton 22 óra 10 perc körül a 4503-as számú út 2.900-as méterszelvényénél - a Pálmonostora és Gátér közötti útszakaszon - egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.

Részletek
Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!

Súlyos baleset Kiskunfélegyházán - frissítve!

2016. július 3. 16:30

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján július 3-án 4 óra körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél található parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó kigyulladt. Az autóban tartózkodó 31 éves kiskunfélegyházi férfi segítségére sietett egy szintén kiskunfélegyházi lakos, aki segített az autó sofőrjének kiszabadulni az égő gépjárműből. A bajba jutott férfi a segítője személyautójába - annak engedélye nélkül - beszállt és elindult Kecskemét irányába, majd útközben egy családi ház kertjébe hajtott és felborult. A személyautó sofőrje az égési sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

Részletek
Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

2016. június 16. 11:00

Egy kiskunfélegyházi nő tett bejelentést a rendőrségre június 6-án arról, hogy előző nap egy ismeretlen férfi hátulról megszorította, magához húzta és nem akarta elengedni őt. A sértett aktív ellenállásának és segítségkiáltásának hatására menekült csak el az elkövető.

Részletek