Gyorshajtókat büntettek a megyében

Gyorshajtókat büntettek a megyében

2023. augusztus 3. 12:00

Múlt pénteken 800 regisztrált gyorshajtó volt vármegyénkben annak ellenére, hogy folyamatos kampányokkal hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a közlekedők tartsák be a megengedett sebességhatárokat.

Részletek
Az idén is kiemelt figyelmet fordítanak a rendőrök a balesetmentes közlekedésre

Az idén is kiemelt figyelmet fordítanak a rendőrök a balesetmentes közlekedésre

2022. szeptember 1. 15:00

A rendőrség mindig is kiemelt feladatának tekintette a gyermekek védelmét. Éppen ezért az iskolakezdés időszakában a – korábbi évekhez hasonlóan – idén is kiemelt rendőri jelenlét lesz azon oktatási intézmények környékén, ahol ez közlekedésbiztonsági szempontból indokolt, ezzel elősegítve a gyermekek biztonságos közlekedését. Az ilyenkor szokásos kampány során a megyei polgárőrök önállóan is és a rendőrökkel is szoros együttműködésben vannak jelen az iskolák és az óvodák környékén, ahol elsősorban bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági feladatok végrehajtásában segédkeznek. A két szervezet demonstratív jelenléttel kívánja elősegíteni a gyermekek biztonságos közlekedését. Kecskeméten a városrendészet munkatársai is csatlakoztak a nemes feladathoz. A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használatára, valamint a gépjárművezetők jogkövető magatartására, különösen a kijelölt gyalogos-átkelőhely megközelítésére.

Részletek
Üres kézzel távozott

Üres kézzel távozott

2016. augusztus 11. 10:25

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. István 21 éves putnoki lakossal szemben. A kiskunfélegyházi rendőrök rövid időn belül beazonosították és őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Részletek
Nem akart fizetni

Nem akart fizetni

2016. augusztus 10. 12:30

A kiskunfélegyházi járőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a saját ruházata alá felvett, ellopott ruhaneműkbe rejtette a kozmetikai termékeket és szeszes italokat.

Részletek
Lezárt akta: Nőket molesztált

Lezárt akta: Nőket molesztált

2016. július 24. 15:30

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. István 44 éves gátéri lakossal szemben.

Részletek
Fűkaszát lopott

Fűkaszát lopott

2016. július 21. 16:25

Ismeretlen tettes a gyanú szerint július 15-én 10 óra és július 18-án 8 óra között megjelent az egyik kiskunfélegyházi telephelyen, ahol az ott dolgozó raktárosnak arra hivatkozott, hogy a vezető utasítására el kell vinnie egy motoros fűkaszát. Az ismeretlen személy a részére kiadott fűkaszát elvitte és azóta nem vitte vissza az eszközt.

Részletek
Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között

Halálos baleset Pálmonostora és Gátér között

2016. július 10. 15:30

A rendelkezésre álló adatok szerint július 9-én, szombaton 22 óra 10 perc körül a 4503-as számú út 2.900-as méterszelvényénél - a Pálmonostora és Gátér közötti útszakaszon - egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.

Részletek