Újabb sikeres kosárlabda szereplés

Újabb sikeres kosárlabda szereplés

2014. február 17. 11:38

Tovább folytatódtak február 15-én az Országos U11-es kosárlabda-bajnokság küzdelmei. A kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE Kosárlabda Szakosztályának legfiatalabb fiú kosarasai Kecskeméten szerepeltek, ahol a csoport legjobb leány csapatával, a Bajai NKK-val és a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia Vadmacskáival mérték össze erejüket.

Részletek

Rangadót veszítettek el a kézisek

2014. február 17. 10:11

Bő két hónapos szünetet követően az előrehozott 15. fordulóval folytatódott az NBII-es kézilabda bajnokság. A tabella első helyén álló P&P Félegyháza február 16-án a második helyezett FKSE-Algyő otthonába látogatott. A rangadó végig nagy küzdelmet hozott, melyen a hazai csapat szerezte meg a győzelmet. A félegyháziak vereségükkel elveszítették első helyüket a bajnokságban.

Részletek

Kétgólos hátrányból állt fel az Astra

2014. február 16. 12:44

Budapesten, a Soroksári Sportcsarnokban rendezték meg február 16-án az Astra Kiskunfélegyházi Bulls és az Univerzum Sport Club találkozóját. Az NBI-es futsal bajnokság 16. fordulója izgalmas mérkőzést hozott, melyen az Astra vert helyzetből fordított és 3-2-re megnyerte az összecsapást.

Részletek

Éremeső a megyei döntőben

2014. február 13. 16:24

A megyei diákolimpia döntőjében szerepeltek február 5-én a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület tagjai. A 30 fős csapat összesen 17 arany, 9 ezüst és 6 bronzérmet szerzett.

Részletek

Birkózó Dél – Kelet Területi Kötöttfogású Bajnokság

2014. február 10. 14:37

Szombaton, Kiskőrösön került megrendezésre a Dél – Kelet Területi Kötöttfogású Bajnokság. A versenyen Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye csapatai csaptak össze a bajnoki címekért. A megmérettetésen három korosztályban (Diák II., Diák I. és Serdülő) 160 gyermek lépett szőnyegre. A Kiskunfélegyházi Vasas TK 5 versenyzővel képviselte városunkat, akik szépen helytálltak. Öt versenyző közül négyen a dobogó legfelső fokára állhattak!

Részletek
Tornát nyert a KHTK U-8-as csapata

Tornát nyert a KHTK U-8-as csapata

2014. február 10. 10:13

Farsang Kupán szerepelt február 8-án Szentesen a Kiskunfélegyházi Honvéd TK U8-as utánpótláscsapata. A tornán összesen nyolc együttes vett részt. A félegyháziak szoros csatában végül az első helyet szerezték meg.

Részletek
A hajrában kerekedett felül az Astra

A hajrában kerekedett felül az Astra

2014. február 9. 20:53

Az NBI-es futsalbajnokság 15. fordulójában a fővárosi Galaxis BME-Docler Akadémia otthonában szerepelt az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnokságot magabiztosan vezető Astrások elsősorban a második félidei játékuknak köszönhetően fölényes, 8-3-as győzelmet arattak.

Részletek
Kecskeméten szerepeltek a „Jövő Bajnokai” - ahol "történelmet írtak"

Kecskeméten szerepeltek a „Jövő Bajnokai” - ahol "történelmet írtak"

2014. február 6. 16:38

A Bács-Kiskun-Tolna megye, azaz a VII. régió B csoportjának elmaradt kosármérkőzéseit játszották le február 5-én Kecskeméten, a Mátyás K. krt-i Általános Iskola tornatermében. A félegyházi Jövő Bajnokai DSE tagjai a Szekszárdi Fürge Rókákkal és a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia csapataival küzdöttek meg az este folyamán.

Részletek
Idén is rendez versenyt a Séberger SC

Idén is rendez versenyt a Séberger SC

2014. február 5. 09:59

– Büszke vagyok arra, hogy a 2012-ben elhunyt sporttársunk emlékére múlt év végén megrendezett I. Szabó József Emlékversenyt hat világbajnok is megtisztelte jelenlétével. Ez számomra arról árulkodik, hogy a húsz éve működő Séberger SC-t elismeri és számon tartja a szakma – mondja Séberger György.

Részletek