40 év feletti "ifjak" harcoltak a kupáért

40 év feletti "ifjak" harcoltak a kupáért

2014. március 29. 19:57

A Móra Ifi Baráti Kör idén immár XI. alkalommal rendezte a Molnár István Emléktornát március 29-én, a Mezőgazdasági Szakközépiskola tornatermében. A tornán ezúttal is a 40. életévüket betöltött "ifjak" vehettek részt.

Részletek
Nem lehetett utolérni a félegyháziakat

Nem lehetett utolérni a félegyháziakat

2014. március 26. 12:19

Kiválóan szerepeltek Kecskeméten, a 20. Vásárhelyi Maraton futóversenyen a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub tagjai. A Vásárhelyi Pál Általános Iskolában megtartott megmérettetésen szinte a klub összes versenyzője elindult. A résztvevők számos futam közül válogathattak.

Részletek
Négy mérkőzést játszottak a Jövő Bajnokai

Négy mérkőzést játszottak a Jövő Bajnokai

2014. március 24. 17:44

A Bács-Tolna régió U12-es bajnokságának VII. fordulóját rendezték meg március 23-án Kecskeméten, melyen a Jövő Bajnokai DSE Kosárlabda Szakosztályának fiú és leány csapata is képviselte magát. A fiúk a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia Amazonok, valamint Kecskeméti Kosárlabda Akadémia "B" csapatával küzdöttek meg, míg a lányok a ceglédi és a tiszakécskei együttes ellen léptek pályára.

Részletek

A finiséhez érkezett a sakkcsapatbajnokság

2014. március 24. 17:22

Mindössze két és fél pontot szerzett, így továbbra is az utolsó helyen áll az NBII-es sakkcsapatbajnokság Tóth László csoportjában a Félegyházi- Csongrád. A bajnokságból már csak két forduló van hátra, így hatalmas bravúrra lenne szüksége a félegyházi csapatnak ahhoz, hogy ledolgozza tízpontos hátrányát és elmozduljon az utolsó helyről.

Részletek

Kiütéses győzelmével tartja a lépést a Kiskunfélegyházi HTK

2014. március 24. 16:00

Soltvadkerten vendégszerepelt március 23-án, a megyei első osztályú bajnokság 19. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. Az esélyesebb és a bajnoki címért harcban álló félegyháziak nem bízták a véletlenre a mérkőzés megnyerését és a három pont sorsát. Hét gólt szerezve kiütötték ellenfelüket és továbbra is üldözik az első helyen álló Híd SC csapatát.

Részletek
Tovább robog a bajnoki cím felé az Astra

Tovább robog a bajnoki cím felé az Astra

2014. március 24. 12:43

A Dunakeszi Kinizsi legyőzése sem okozott gondot a futsal NBI-es bajnokság listavezetőjének, az Astra Kiskunfélegyházi Bullsnak. A felsőházi rájátszás március 23-i mérkőzésén végig a tartalékosan felálló Astra irányított és fölényesen, 5-0-ára megverte ellenfelét. A félegyháziak előnye továbbra is 13 pont a bajnokságban és jó formában várhatják a március 29-ei Tolna-Mözs elleni Magyar Kupa döntőt.

Részletek
Őrzi második helyét a kézilabdacsapat

Őrzi második helyét a kézilabdacsapat

2014. március 23. 14:59

A Makói KC csapatát látta vendégül március 22-én a félegyházi sportcsarnokban a P&P Félegyháza kézilabdacsapata. A mérkőzés esélyesének a tabella második helyén álló félegyháziak számítottak, annak ellenére, hogy a vendégeknél a 43 éves Vladan Matic, korábbi világválogatott, a szerb válogatott szövetségi kapitánya is bemutatkozott a csapatban. A fölényben játszó félegyháziak végül 37-33-as győzelmet arattak, így megtartották a második helyüket a bajnokságban.

Részletek
Ezüstérmet értek el a megyei döntőben a Józsefesek

Ezüstérmet értek el a megyei döntőben a Józsefesek

2014. március 23. 14:34

Baján rendezték meg március 20-án a Kosárlabda Diákolimpia - IV. korcsoportos fiúk megyei döntőjét. A KÖÁI József Általános Iskola csapata a selejtezőmérkőzések megvívását követően a döntőben sem vallott szégyent. A bravúroson szereplő Józsefesek ezüstéremmel tértek haza.

Részletek
Egyéni hibák vezettek a Vasutas vereségéhez

Egyéni hibák vezettek a Vasutas vereségéhez

2014. március 23. 14:17

Továbbra sem szerepel jól a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A félegyháziak ezúttal március 22-én a Lakitelek TE-től kaptak ki 3-0-ra. A mérkőzésen a lyukas Vasutas-védelem több elkerülhető gólt is összehozott ellenfele számára.

Részletek