Orosházán győztek az NBII-es kézisek

Orosházán győztek az NBII-es kézisek

2014. április 19. 20:27

Orosházára látogatott április 19-én, az NBII Dél-keleti csoportjának 19. fordulójában a P&P Félegyháza kézilabdacsapata. A félegyháziak ősszel 37-27-re megverték ellenfelüket, így idegenben is esélyesnek számítottak. A mérkőzésen végig vezetve 34-26 arányban most is jobbnak bizonyultak. Sikerüknek köszönhetően egy pontra megközelítették a listavezető Algyő csapatát.

Részletek
Két perc alatt döntötte el a mérkőzést a KHTK

Két perc alatt döntötte el a mérkőzést a KHTK

2014. április 19. 19:50

A Kiskunmajsa együttesét fogadta április 19-én, a Bács-Kiskun Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A második helyezett félegyháziak számára ezúttal is létfontosságú volt a győzelem a bajnoki reményeik életben tartása érdekében. A mérkőzést a 2. félidő elején eldöntve végül értékes három pontra tettek szert, így tovább üldözik a Híd SC csapatát.

Részletek
Első helyet szerzett Szentesen a KHTK U-9

Első helyet szerzett Szentesen a KHTK U-9

2014. április 19. 16:10

Szentesen, a Mikecz Sándor Emléktornán vettek részt április 19-én a Kiskunfélegyházi HTK U-9-es játékosai. A félegyháziak végig magabiztosan focizva mind az öt találkozójukat megnyerték, így az első helyen végeztek.

Részletek

Sikeresen tájékozódtak a KISKUNOK

2014. április 17. 12:10

Április 12-én került sor a bajai DÉMÁSZ-REZÉT SE Természetjáró Szakosztály szervezésében a XVII. Rezét kupa Természetjáró Túraversenyre. A KISKUN TERMÉSZETBARÁT SE egyesület számára már régóta hagyomány a versenyen való részvétel. Ebben az évben az egyesület 35 fővel indult el.

Részletek
Teniszsiker

Teniszsiker

2014. április 15. 07:30

A hétvégén rendezték meg Budapesten a Magyar Tenisz Szövetség Országos Iskolatenisz Bajnokságát, melyre rekordszámú nevezés mellett, több, mint húsz általános iskola 130 alsó tagozatos diákja ragadott ütőt a kezébe. A versenyt fiú és lány kategóriában és 1.- 4. osztályos korcsoportokban bonyolították le. A negyedikes lányok között indult Cseh Blanka a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tanulója, a Jövő Bajnokai DSE versenyzője aki magabiztosan, minden ellenfelét legyőzve szerezte meg a bajnoki címet. Edzője, felkészítő tanára Rekedt Zoltán.

Részletek
Továbbra is kieső helyen áll a sakkcsapat

Továbbra is kieső helyen áll a sakkcsapat

2014. április 14. 13:55

Öt és fél pontot szerzett, de nem csökkentette hátrányát az NBII. Tóth László csoportjában a Félegyházi Csongrád sakkcsapata. Az együttes játékosai a tizedik, egyben az utolsó előtti fordulóban a középmezőnyhöz tartozó Maróczi SE II. tagjaival ültek asztalhoz. A bennmaradáshoz több pontra lett volna szükségük, ugyanis egy fordulóval a vége előtt a Félegyházi Csongrád hátránya még mindig 9 pont az utolsó előtti helyen álló csapattal szemben. Egy forduló során maximum 12 pont szerezhető, így minimálisra csökkent az együttes esélye a ligatagságának megőrzésére.

Részletek