Helyi hírek 2018. június 26. 16:00

Körkérdés: Részt vesz-e a helyi nyári rendezvényeken?

Képgaléria
Körkérdés: Részt vesz-e a helyi nyári rendezvényeken?
Ez a nyár sem telik el félegyházi rendezvények nélkül. A Múzeumok Éjszakája mellett egyéb kulturális és szórakoztató programok várják a helyi és a környékbeli lakosokat. Júliusban kézműves sörfesztivált, míg augusztusban oldalkocsis motoros találkozót tartanak városunkban.

Samu Barbara (26)

- Hollandiában élek a párommal és a gyerekeimmel. Hazalátogattunk Kiskunfélegyházára a nyáron. Minden helyi rendezvény érdekel, most bepótolom az évközben elmaradt élményeket. Barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel találkozok. A Múzeumok Éjszakája különösen kedves számomra, testvérem Samu Csilla a szervezésben is részt vett. A sörfesztivál sem maradhat ki a sorból, a Rocktár mindig is a szívem csücske marad, szeretnék ott lenni az eseményen. Némileg átalakult az érdeklődési köröm, a két pici gyermeken lévén előtérbe kerültek a nekik szóló programok. Ha marad energiám a felnőtt rendezvényekre is kilátogatok.


Tóth Sándorné (55)

- Rendszeresen követem a félegyházi programokat, a kulturális rendezvények minden korosztálynak szólnak, ha tehetem, végignézem a produkciókat. A zenei műsorokat kedvelem, fontos, hogy jó hangulat legyen. A sörfesztiválon is voltam korábban, idén is megnézem a sörkülönlegességeket. Nagymotorra is van jogosítványom, így az oldalkocsis motoros fesztivál sem hagy hidegen, a motoros felvonulást mindenképpen megtekintem.


Zsigó Zsolt (39)

- Kikapcsolódni jöttünk el a Múzeumok Éjszakájára, a családdal közösen látogattam ki a Petőfi Emlékházba. Szerencsére gyermekprogramból nincs hiány, van egy 5 éves gyermekem, a második útban van, hamarosan születik. A zenei programokat kedveljük a párommal. Motorozok, így a motoros találkozót sem hagyom ki. A gyermekem megszületését követően a felvonuláson is részt veszek.


Veres Ildikó (29), Cserepes István (25)

- Tavaly voltunk a motoros fesztiválon, idén is tervezzük, hogy megnézzük. Jól éreztük magunkat az esős idő ellenére is. Szeretjük a szabadtéri programokat, a helyi rendezvények előnye, hogy nem kell utazgatni, Félegyházán is találunk érdekes műsorokat. A régmúlt történelméből, a kulturális rendezvényekből tanulunk. A Múzeumok Éjszakája jó alkalmat szolgáltat a múlt megismerésére. Írtunk közösen borverset is, szeretünk bekapcsolódni az interaktív játékokba.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!