Helyi hírek 2019. június 1. 13:00

Hogyan legyünk egészségesek?

Hogyan legyünk egészségesek?
Rajzpályázatot hirdet a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda Hogyan legyünk egészségesek? címmel.

A pályázatokat három korosztályból várják: alsó tagozatos diákok (1-4. évfolyam), felső tagozatos diákok (5-8. évfolyam), középiskolás diákok (9-12. évfolyam). A pályázatokat A/4-es méretben kell elkészíteni. Pályázni bármilyen technikával készült alkotással lehet.

Kérik, hogy az elkészült munkák hátoldalán tüntessék fel az alábbi információkat: a pályázó neve, életkora, nevezési kategória, osztály, az oktatási intézmény, ahová jár, a pályázó elérhetősége, illetve kiskorú pályázó esetén a szülő/kapcsolattartó elérhetősége: telefonszám, e-mail cím.

Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. Nevezni lehet egyénileg, illetve szülő/törvényes képviselő beleegyezésével az oktatási intézmény egyben is megküldheti a pályamunkákat.
A pályázatok benyújtásának határideje: június 7.

A pályamunkákat A/4-es méretű borítékban kell személyesen eljuttatni az Egészségfejlesztési Irodába (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. – a városháza udvarában), vagy az önkormányzat portáján.

A borítékra írják rá: EFI Iroda – Rajzpályázat

Az eredményhirdetés június 14-én, pénteken 12.45-kor lesz az Egészségközpont ünnepélyes átadása alkalmából tartott rendezvényen. Nevezési kategóriánként a zsűri által legjobbnak ítélt három pályamű alkotója jutalomban részesül.

További információkért hívja az Egészségfejlesztési Iroda munkatársait a 76/562-094-es telefonszámon. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!