Helyi hírek 2019. június 26. 10:00

Kapaszkodó tábor a Lakitelek Népfőiskolán

Kapaszkodó tábor a Lakitelek Népfőiskolán
A fogyatékkal élő gyermekeket, fiatal felnőtteket nevelő családok jelentkezését július 1-ig várják. A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány szeretettel hívja és várja a fogyatékkal élő gyermeket, illetve fiatal felnőttet nevelő családokat július 29-étől augusztus 2-áig tartó Kapaszkodó táborába.

Az intézmény körbekerített, őrzővédelemmel ellátott területén a résztvevő családok a délelőtti közös programokon (beszélgetések, előadások, bemutatók, kézműves foglalkozások) és a délutáni szabadidős tevékenységek során számos új élménnyel és baráti kapcsolatokkal gazdagodhatnak. Amennyiben szeretné bemutatni másoknak is hobbiját, gyűjteményét, vagy szívesen játszana valamilyen hangszeren a délelőtti programokon, kérik jelezzék a jelentkezési lapon.

Helyi szabadidős programlehetőségek: népfőiskola (pihenőpadok, irányjelzők, szoborparkok, Szent István kápolna. Állandó kiállítások: Mindszenty József életútja, Emigráció a Hazáért, Kőjurta), focipálya, Nimród Szabadidő- és tájpark, Gyarmati Dezső tanuszoda, Mária Boldogasszony Vize gyógyvizes termálfürdő, strandröplabda, csocsó, biliárd, pingpong, szauna, sószoba, biliárd, asztalitenisz, csocsó, tábortűz (tűzgyújtási tilalom figyelembevételével).

Szállás a vendégház légkondicionált 3-4 ágyas szobáiban, étkezés a népfőiskola Tisza Vendéglőjében. A Kapaszkodó tábor kedvezményes költsége: (szállás + napi háromszori étkezés, délelőtti programok): 0-3 éves korig díjtalan; 3-14 éves korig 2.000 Ft/fő/5 nap; 14-18 éves korig 3.000 Ft/fő/5 nap; 18 éves kortól 13.000 Ft/fő/hét; + minden, a népfőiskolán töltött éjszaka után 300 Ft/éj IFA. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány. Az uszodai belépőjegy tartalmazza a szauna, a sószóba, az uszoda és a termálfürdő használatát.

Érkezés: július 29-én, hétfőn 11 órától, távozás: augusztus 2-án, pénteken ebéd után.

A pályázat benyújtási határideje: július 1., hétfő 16 óra

A pályázat feltétele:
A helybéli lelkész vagy plébános támogató nyilatkozata.

A részletes programot a jelentkezések tükrében, az életkori sajátosságokat figyelembe véve állítják össze és július 10-éig küldik el a felvételt nyert családoknak. A korlátozott férőhely miatt a pályázati kiírásnak megfelelő pályázatokat a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni!

A pályázati adatlap letölthető a www.nepfolakitelek.hu internetes oldalról.

Bővebb információ: Kis Márta 06-76-549-040, [email protected]

(X)


 

Kövessen minket a Facebookon is!