Lelőtte a nagymamáját

Lelőtte a nagymamáját

2014. július 20. 21:45

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. július 20-án 13 óra 52 perckor arról, hogy egy férfi engedéllyel tartott vadász lőfegyverével lajosmizsei tanyáján megölte 76 éves nagymamáját és az udvarban lévő háziállatokat is lelőtte. Mivel az elsődleges információk szerint a férfi fegyvert tartott magánál, ezért elfogásához a rendőrség a speciális szaktudással rendelkező Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egységét kérte fel.

Részletek
110 milliárdot kell spórolni

110 milliárdot kell spórolni

2014. július 21. 08:30

Az egészségbiztosítási költségvetési szerveknek 49 millió forintot kell megtakarítaniuk - a miniszterelnök szeretné elkerülni a fizetős egészségügyet. A költségvetési zárolás részleteit augusztus 1-ig kell - a gazdasági miniszter jóváhagyása után - bejelenteniük a fejezetek kezelőinek a Magyar Államkincstárnak - tartalmazza a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat.

Részletek
Hamarosan kezdődik a költözés a megyei kórházba

Hamarosan kezdődik a költözés a megyei kórházba

2014. július 20. 09:00

Nagy érdeklődés kísérte azt a nyílt napot, melynek keretében bárki megtekinthette Bács-Kiskun Megyei Kórház új épületszárnyát, a Kecskeméti Gyógyintézeti Központot. Az időpontot nem véletlenül választották az intézmény vezetői, ugyanis a gyógyító osztályok beköltözése előtti takarítás és fertőtlenítés megkezdése után csoportos látogatásra már nem lesz lehetőség az épületben.

Részletek
Lövöldözés volt a kecskeméti piacon

Lövöldözés volt a kecskeméti piacon

2014. július 17. 11:45

Többen összeverekedtek a kecskeméti piacon, majd váratlanul az egyik szemtanú a csoport irányába lőtt. A szerdán délelőtt történt felháborító, a város közbiztonságát súlyosan veszélyeztető eseményt csak több mint 24 óra elteltével hozta nyilvánosságra az addig ezt elhallgató kecskeméti rendőrség.

Részletek