Megalakult a kunszállási karitászcsoport

Megalakult a kunszállási karitászcsoport

2019. november 5. 16:00

Október 21-én megalakult a kunszállási és a fülöpjakabi római katolikus egyházközség összefogásán alapuló Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoport. Célja: "A szegények, rászorulók és bajbajutottak megsegítése. Ezt tartsuk mindig szem előtt. A helyes és eredményes segítéshez három dolog szükséges: szeretet, szaktudás, szervezettség" - áll közleményükben.

Részletek
Életcélja az értékmentés

Életcélja az értékmentés

2018. április 1. 15:30

Különleges időutazás részesei lehetnek azok, aki ellátogatnak a kunszállási Órák Házába. Hatvani Béla magángyűjteményében több mint hétszáz órát és egyéb régiséget csodálhatnak meg az érdeklődők. És ha elég időt szánnak a múzeum­látogatásra, akkor érdekes történeteket is hallhatnak a házigazdától, aki több mint negyven éve gyűjti szenvedélyesen az órákat.

Részletek
Elhunyt a volt kunszállási polgármester

Elhunyt a volt kunszállási polgármester

2018. január 20. 16:00

Hosszú betegség után, január 20-án reggel, 74 éves korában elhunyt Makány Ferenc László, az egykori Alkotmány Tsz. agronómusa, 1985-től Kunszállás tanácselnöke. A rendszerváltás után három cikluson át volt a település polgármestere.

Részletek
Bedrónozzák Kunszállást

Bedrónozzák Kunszállást

2018. január 13. 07:30

Az országban elsőként, kísérleti jelleggel indul drónos megfigyelés Kunszálláson, a helyi Polgárőrség alkalmazásában. A drón előre beprogramozott útvonalon rendszeresen „járőrözik” a jövőben a község kül- és belterületén egyaránt.

Részletek