Bölcsőde épülhet Kunszálláson

Bölcsőde épülhet Kunszálláson

2020. május 7. 16:00

– Kunszállás régi vágya már, hogy önálló bölcsőde létesüljön a településen – mondta Almási Roland Márk, Kunszállás polgármestere. Programjának egyik legfontosabb eleme volt a Családbarát Kunszállás kialakítása, ezen belül pedig egy bölcsőde megvalósítása.

Részletek
Megújul a kunszállási önkormányzat épülete

Megújul a kunszállási önkormányzat épülete

2020. április 23. 14:00

Komoly felújítási munkálatok zajlanak Kunszálláson, a polgármesteri hivatal épületén. Elkezdődött az épület energetikai korszerűsítése, amelynek keretében nyílászáró cserére, teljes homlokzat- és födémszigetelésre valamint fűtéskorszerűsítésre kerül sor. A kivitelezésben helyi vállalkozók is részt vesznek.

Részletek
Megalakult a kunszállási karitászcsoport

Megalakult a kunszállási karitászcsoport

2019. november 5. 16:00

Október 21-én megalakult a kunszállási és a fülöpjakabi római katolikus egyházközség összefogásán alapuló Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoport. Célja: "A szegények, rászorulók és bajbajutottak megsegítése. Ezt tartsuk mindig szem előtt. A helyes és eredményes segítéshez három dolog szükséges: szeretet, szaktudás, szervezettség" - áll közleményükben.

Részletek
Életcélja az értékmentés

Életcélja az értékmentés

2018. április 1. 15:30

Különleges időutazás részesei lehetnek azok, aki ellátogatnak a kunszállási Órák Házába. Hatvani Béla magángyűjteményében több mint hétszáz órát és egyéb régiséget csodálhatnak meg az érdeklődők. És ha elég időt szánnak a múzeum­látogatásra, akkor érdekes történeteket is hallhatnak a házigazdától, aki több mint negyven éve gyűjti szenvedélyesen az órákat.

Részletek