Petőfi Kunszálláson

Petőfi Kunszálláson

2023. január 18. 17:00 | Petőfi-emlékévek

A magyar kultúra napja alkalmából látogat Kunszállásra Petőfi Sándor, azaz az őt napjainkban megformáló Bánföldi Szilárd színművész. A vendég ezúttal önmagáról és a vidékhez kötődő élményeiről mesél hallgatóságának. Az ingyenes program január 20-án, pénteken 10 órakor kezdődik a Petőfi Rendezvény- és Faluház Integrált Közösségi Szolgáltató Tér színháztermében. 

Részletek
A Szent Korona domborműve hirdeti a testvéri összetartozást

A Szent Korona domborműve hirdeti a testvéri összetartozást

2022. október 19. 17:30

Testvértelepülési ünnepséget tartottak az erdélyi Agyagfalván a Székely Nemzeti Gyűlés 174. évfordulójához kapcsolódóan, október közepén. A Kunszállás és Agyagfalva között 2009 óta tartó kapcsolat emlékezetére egy közös, fából készült emlékművet állítottak a település központjában, nagyszámú helybeli lakos, valamint Kunszállásról érkezett delegáció részvételével.

Részletek
Bedő Imre tart előadást Kunszálláson

Bedő Imre tart előadást Kunszálláson

2022. október 19. 16:00

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója előadást tart Kunszálláson október 21-én, pénteken 18 órától a Petőfi Faluházban (Kossuth utca 5.) Az előadás témája: Megtartó szövetség nehéz időkben. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Részletek
Hét település nyugdíjasklubjait köszöntötték Kunszálláson

Hét település nyugdíjasklubjait köszöntötték Kunszálláson

2022. október 10. 16:00

Október 8-án, mintegy százötven nyugdíjas részvételével találkoztak az Életet az Éveknek Nyugdíjasklubok Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Kiskunfélegyháza környéki tagszervezetei a kunszállási Petőfi Faluházban. A helybeli Arany Alkony Nyugdíjas Egyesület szervezésében megrendezett eseményen kulturális programokkal ünnepelték az október első napjához kapcsolódó idősek világnapját.

Részletek
Elindult a főzőverseny Kunszálláson

Elindult a főzőverseny Kunszálláson

2022. szeptember 3. 15:00

Huszonharmadik alkalommal gyújtottak a bográcsok alá Kunszálláson, a Falvak Éjszakája rendezvénysorozat szombati napján. Az egész napos program délután a Kacagó Bábszínház műsorával, a Csimota Zenekarral és kutyás bemutatóval folytatódott. Jimmy és Nika, a Lakiteleki Tűzoltózenekar, 18 órakor a Muzsikás Együttes, majd Bugaci Tanyaszínház előadása várja az érdeklődőket.

Részletek
Ünnepel Kunszállás a hétvégén

Ünnepel Kunszállás a hétvégén

2022. augusztus 31. 10:00

Falvak Éjszakája és XXIII. Főzőverseny lesz Kunszálláson, a hétvégén. Kunszállás Község Önkormányzata, a Nagycsaládosok Kunszállási Egyesülete, a Csűrcsavaró Néptánc Egyesület és Pál László szervezők három napos eseményt valósítanak meg szeptember 2-3-4-én, a településen. Fülöpjakabbal, Jakabszállással és Orgovánnyal karöltve szervezik meg a Falvak Éjszakája rendezvénysorozatot, immáron több éve.

Részletek