Koppány éremeső

Koppány éremeső

2020. szeptember 23. 17:00

Szeptember 19-én, Cibakházán versenyzett a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület hét íjásza. Az örömíjászversenyt a Telek Major Lovasbirtok rendezte Cibakházán, I. Telek Major Kupa elnevezéssel. A versenyen 23 db 2D, 2,5D és 3 dimenziós célokra kellett lőni, vesszővel. A Tisza folyó hajlata és a lovasbirtok szép környezetet kínált a megmérettetésnek.

Részletek
Rajzpályázat előzi meg a jótékonysági szilveszteri futást

Rajzpályázat előzi meg a jótékonysági szilveszteri futást

2020. szeptember 24. 09:00

Idén immár 29. alkalommal rendezi meg a szilveszteri futást a Jogging Plus Sportegyesület, amihez kapcsolódóan – az előző évekhez hasonlóan – most is rajzpályázatot hirdetnek. A 29. Jótékonysági Jogging Plus Szilveszteri futás – Rollsped futam nevezési díjakból és felajánlásokból származó bevételét idén is a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák kapják meg, ahol fejlesztő játékokat vásárolhatnak az összegből. Minderről sajtótájékoztató keretében számoltak be szeptember 23-án.

Részletek
Félegyházi éremeső

Félegyházi éremeső

2020. szeptember 22. 15:00

Nagy siker övezte a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa és Elit Show megrendezését a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A háromnapos versenyre mintegy 700 fő nevezett, akik RAW + EQ: Erőemelés-guggolás-felhúzás kategóriában, illetve fekvenyomás és bicepszverseny keretében mérték össze tudásukat. Sok szép eredmény született és a félegyházi versenyzők is kiválóan szerepeltek.

Részletek
Joggingos sikerek – Országos bajnok teniszcsapat és éremeső aquatlonban

Joggingos sikerek – Országos bajnok teniszcsapat és éremeső aquatlonban

2020. szeptember 22. 09:00

A Nemzeti Edzés Központ adott helyet a szeptember 19-én a Magyar Tenisz Szövetség által rendezett Play and Stay Csapat Bajnokság Döntőjének. A csapatbajnokságon 32 fiú és 12 lány csapat vett részt az egy héttel korábbi selejtezőn, ahonnan már csak az ország legjobb 8 fiú és 4 legjobb lány csapata jutott tovább a szombati döntőre.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2020. szeptember 20. 18:55

Az eddig százszázalékos, három győzelemmel rajtoló Kiskunfélegyházi HTK II. látogatott Lakitelekre a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjának 5. fordulójában. A mérkőzésen mindössze egy gól született, azt a hazaiak szerezték.

Részletek
Kupasikerrel rajtolt a KKC

Kupasikerrel rajtolt a KKC

2020. szeptember 22. 13:30

Lejátszotta első tétmérkőzését a 2020/2021-es szezonban a Kiskunfélegyházi KC NB II-es felnőtt férfi csapata. Szeptember 20-án a HEPP Kupa 1. fordulójában a Gyulai Colort látta vendégül a Constantinum Sportcentrumban. A KKC végig uralva a mérkőzést, magabiztosan győzött 109-76-ra, így bejutott a következő fordulóba.

Részletek
Félidőben vezetett, de alulmaradt a P&P KHTK

Félidőben vezetett, de alulmaradt a P&P KHTK

2020. szeptember 20. 11:00

Idegenben folytatta bajnoki szereplését a P&P Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata a megyei I. osztályú bajnokságban. Ezúttal Kecelre látogatott a gárda, ahol szoros mérkőzést követően 31-27-re maradt alul. A szünetben még 14-13-ra vezetett a P&P KHTK, innen fordítottak a keceliek.

Részletek
Négy büntető, majsai győzelem

Négy büntető, majsai győzelem

2020. szeptember 20. 09:00

Kilenc gólt hozott a Kiskunmajsai FC és a Kiskunfélegyházi Vasutas SK találkozója a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjának 5. fordulójában, szeptember 19-én. A gólokból négy is 11-esek után született.

Részletek
Kupasiker a főtáblán

Kupasiker a főtáblán

2020. szeptember 19. 18:05

Továbbjutott a Magyar Kupa főtábláján a 6. fordulóból a megyei I. osztályú Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata, amely hazai pályán 1-0-ra múlta felül az NB III-as bonyhádi Majosi SE csapatát. A félegyházi együttes ezzel túl is szárnyalta tavalyi menetelését, amikor is a főtáblán az NB I-es ZTE ellen maradt alul. A következő körben immár a legjobb 64 között szerepel a Kiskunfélegyházi HTK.

Részletek