Ingyenes ölelés az esélyegyenlőségért

Ingyenes ölelés az esélyegyenlőségért

2014. augusztus 30. 20:30

A fogyatékossággal élő emberek esélyegyenlőségének megteremtése, a befogadás, a tolerancia erősítése volt a célja a „Lépj közelebb!” címmel megrendezett rendezvénysorozatnak. Kiskunfélegyházán augusztus 29-én a gondolatkörhöz kapcsolódóan egész napos programot szerveztek, melynek keretében kiállítás, filmvetítés, sakkverseny, akadálymentes múzeumlátogatás, főtéri szórakoztató programok hozták egybe az esélyegyenlőség megteremtését fontosnak tartó polgárokat.

Részletek
Új tanévben új lendület?

Új tanévben új lendület?

2014. augusztus 30. 16:18

Napjaink legrázósabb körkérdésének bizonyult: Mit fogadsz meg az új tanévre? Többen nem vállalták az arcukat, de akik igen, ők elszántan várják a becsengetést.

Részletek
Tűzvédelmi szakmai napok

Tűzvédelmi szakmai napok

2014. augusztus 30. 13:30

Harmadik alkalommal rendezi meg szakmai fórumát a Bács Kiskun Megyei  Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja. Az eseményre szeptember 10-én és 11-én kerül sor Lakiteleken. A konferencia fővédnöke Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő.

Részletek
„Kristály” a gáztűzhelyben

„Kristály” a gáztűzhelyben

2014. augusztus 29. 20:30

Ketten rosszul lettek attól a kábítószergyanús anyagtól, amelyet egy 51 éves kiskunfélegyházi férfitől vásároltak. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Részletek
Elfogyott a bója Tiszaalpáron

Elfogyott a bója Tiszaalpáron

2014. augusztus 30. 08:00

Leleményesen oldották meg az eszközhiányt. A falu utcái hónapok óta fel vannak túrva a csatornázás miatt, a leleményes munkások csütörtökön földbe szúrt faágakkal jelölték ki a veszélyes zónát.

Részletek