Még mindig több helyen nincs áram a megyében

Még mindig több helyen nincs áram a megyében

2020. január 19. 15:00

Már több mint húszezer háztartásban állították vissza a villamosenergia-szolgáltatást. Azonban egész hétvégén kitartott a ködös, párás, zúzmarás időjárás az ország területén és különösen Békés és Bács-Kiskun megyében Kecskemét, illetve Kiskunfélegyháza környékén több helyszínen okoz újabb vezetékszakadást a hálózatra fagyott jég - írta Facebook-oldalán a Nemzeti Közművek.

Részletek
Élelmiszerszekrény, rászorulóknak

Élelmiszerszekrény, rászorulóknak

2020. január 20. 12:00

Nemes gesztussal kedveskednek a helyi és környékbeli rászorulóknak a Balotaszállás központjában lévő egyik élelmiszerbolt tulajdonosai. Falubíró Gábor és felesége, Ilona körülbelül másfél héttel ezelőtt felállítottak üzletük udvarán egy élelmiszerszekrényt, amibe naponta friss, ingyen elvihető pékáruk és tartós élelmiszerek kerülnek.

Részletek
Mise a városért

Mise a városért

2020. január 19. 10:00

A hagyományokhoz híven, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, február 2-án, vasárnap 9 órakor mutatnak be szentmisét a Sarlós Boldogasszony Templomban, amelyen a város vezetői és lakossága közösen imádkoznak Kiskunfélegyházáért. A szertartást dr. Rónaszéki Gábor plébános celebrálja. Az ünnepi misére ezúton is tisztelettel hívják és várják a város lakosságát.

Részletek
Kiemelkedő Batthyánys eredmények

Kiemelkedő Batthyánys eredmények

2020. január 17. 12:00

A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium matematika munkaközössége hagyományaihoz híven a 2019/2020-as tanévben ismét meghirdette egyéni matematika versenyét a nyolcadikos tanulók részére. A verseny kifejezetten a tehetségek felkutatása végett szerveződött. A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül többen is kiemelkedő eredményt értek el.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2020. január 16. 14:00

A Kiskunfélegyházán és környékén 2020. 1. hetében újszülöttek, házasságot kötök és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek