Megvan a város idei karácsonyfája

Megvan a város idei karácsonyfája

2021. október 26. 13:00

A Bankfaluból érkezik a város idei karácsonyfája. A fenyőt 35 éve a piacon vásárolták, azóta díszíti a Tegez utcai ház utcafrontját, idén pedig az egész város legszebb dísze lesz. – Minden félegyházi nevében köszönöm Czakó Imréné és családja felajánlását! – írta közösségi oldalán Csányi József polgármester.

Részletek
Biztonságosan működik a fűtőmű a lakótelepen

Biztonságosan működik a fűtőmű a lakótelepen

2021. október 26. 08:00

Lakossági fórumot tartott Horváth Gábor, a 7-es számú választókörzet önkormányzati képviselője október 25-én, hétfőn, a Petőfi-lakótelepen, a Darvas-tér 1. szám alatti közösségi házban. Az esemény meghívott vendégei voltak: Csányi József polgármester és dr. Faragó Zsolt jegyző.

Részletek
Jót tenni ismét jó!

Jót tenni ismét jó!

2021. október 26. 10:00

Idén is meghirdeti az Egészséges Félegyháza Egyesület a már korábbi években is sikeres Jót tenni jó című karácsonyi adománygyűjtő akcióját. Ennek keretében az Alpári úti Hajléktalanszállón ellátásban részesülők számára gyűjtenek többek között a mindennapi életvitelhez szükséges tisztálkodási szereket, mosószert.

Részletek
Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át

Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át

2021. október 26. 14:00

Kormánymegbízotti elismeréseket adott át Kovács Ernő kormánymegbízott és dr. Zombor Attila főigazgató azok részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkát végeznek. A kitüntetéseket október 22-én, az október 23-ai forradalom évfordulójához kapcsolódó ünnepségen adták át, amelyen Kovács Ernő a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja emlékezett meg az 1956-os forradalom évfordulójáról. Ezt követően adták át a kormánymegbízotti érdemérmeket.

Részletek
Tájékoztató katasztrófavédelmi gyakorlatról

Tájékoztató katasztrófavédelmi gyakorlatról

2021. október 25. 16:00

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal és a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség november 5-én, pénteken 9 és 12 óra között tartja meg a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X.20.) Korm. rendelet 24. § (1) bekezdésében meghatározott komplex Külső Védelmi Terv gyakorlatát a Hungary-Meat Kft. veszélyeztető hatásai leküzdésére.

Részletek
Rászorulóknak segítenek

Rászorulóknak segítenek

2021. október 25. 13:00

Rászoruló magánszemélyeknek, családoknak szervez ingyenes osztást a lakosság által felajánlott ruha, bútor, egyéb használati eszközökből a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal október 28-án, csütörtökön 13 és 16 óra között a bíróság melletti központi konyha udvarán. A nagyobb méretű bútorok elszállításában segítséget nyújtanak. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Részletek
Workshop Kiskunfélegyházán

Workshop Kiskunfélegyházán

2021. október 25. 14:00

Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban zajlott a NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével nevű projekt Workshopja június 7. és 12 között. A projekt az Interreg-IPA Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg.

Részletek