Tanyáról akart lopni

Tanyáról akart lopni

2014. augusztus 1. 11:00

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. július 31-én 10 órakor lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Sz. Zoltán 39 éves kiskunfélegyházi lakost.

Részletek
Azonnal telefonáljon, ha látta Ferencet!

Azonnal telefonáljon, ha látta Ferencet!

2014. július 31. 18:55

Kiskunmajsai otthonában július 29-én délelőtt látták utoljára a 43 éves, fekete rövid hajú, erős testalkatú, szakállt viselő Csontos Ferencet. Különös ismertetőjegye, hogy évekkel ezelőtt autóbaleset miatt fél lábát elveszítette. Jelenlegi ruházata ismeretlen, segédeszközeit (alsó végtag protézist és mankót) nem vitt magával.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2014. július 31. 17:30

2014. 30. hetében Kiskunfélegyházán anyakönyvezett házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny online hírportálon.

Részletek
Viharkárok országszerte

Viharkárok országszerte

2014. július 31. 15:30

Országszerte több mint száz helyszínre riasztották a tűzoltókat a szerda délután kezdődött viharos időjárás okozta károk miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Részletek
A pala ördögei

A pala ördögei

2014. július 31. 11:00

El sem tudjuk képzelni, hogy hányszor veszik kézbe a palát őrlés, lágyítás, korongozás, festés és égetés során a fazekasok, miután elkészülnek a gyönyörű tányérok, bokályok, vázák és még ki tudja hányféle díszes használati tárgy. A fazekasság legjobb erdélyi művelői ennek bemutatására szervezték meg 27 évvel ezelőtt Korondon az első fazekasvásárt. A kézművesek ünnepe idén sem marad el Kiskunfélegyháza testvértelepülésén. Augusztus 9-én és 10-én Árcsón bemutatkoznak a székely fazekasság legjobb mesterei.

Részletek
Ősztől műfüves pálya is segíti a KHTK labdarúgóinak edzését

Ősztől műfüves pálya is segíti a KHTK labdarúgóinak edzését

2014. július 30. 18:19

Több mint 50 millió forintot nyert Kiskunfélegyháza városa a Magyar Labdarúgó Szövetségtől egy műfüves labdarúgó pálya megépítésére. A Honvéd sporttelepen megépülő pálya költségeihez az önkormányzat közel 20 millió forinttal járul hozzá – mondta el Kapus Krisztián július 29-én, a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón.

Részletek
Korondon lépnek fel a Vasárnapi fiúk

Korondon lépnek fel a Vasárnapi fiúk

2014. július 30. 17:22

Korondon, Kiskunfélegyháza testvértelepülésén, az Árcsói fazekasvásáron lépnek fel augusztus 9-én és 10-én a Vasárnapi fiúk. A székely fazekasközpont rendezvényére Katona Mihály polgármester hívta meg az együttest, miután megismerkedett zenéjükkel. A zenekar csellósa, Dóbiás Péter, Félegyháza ismert zenetanára. A Vasárnapi fiúk megtiszteltetésnek tartják a meghívást.

Részletek