Báloztak a birkózók

Báloztak a birkózók

2024. március 3. 06:00

Március 2-án, szombaton este rendezte meg a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület vezetése, sportolói és szülői közössége a Kossuth iskola tornacsarnokában az idei Birkózók Bálját.

Részletek
Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Csikós József Teremlabdarúgó Emléktornát

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Csikós József Teremlabdarúgó Emléktornát

2024. március 6. 12:00

Sikerekben és tapasztalatokban gazdag hétvégét tudhatnak maguk mögött a XI. Csikós József Teremlabdarúgó Emléktornán résztvevő csapatok. A mérkőzések március 2-án és 3-án a Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium sportcsarnokában, a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornatermében, valamint a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban zajlottak. A versenyt a Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. szervezte.

Részletek
Zene és költészet a könyvtárban

Zene és költészet a könyvtárban

2024. március 5. 16:00

Bátki-Fazekas Zoltán operaénekes, költő, dalszerző és magánénekes volt a városi könyvtár vendége március 1-jén, pénteken. A sokoldalú művészt gyermekkora köti városunkhoz, hiszen édesapja a sokak által ismert Fazekas István irodalomtörténész volt, aki a Kiskun Múzeumot vezette huszonöt éven át. Gyermekkori emlékeiről, gimnáziumi csínytevéseiről és életének alakulásáról egykori tanára, Juhász István Pilinszky-díjas nyugalmazott pedagógus, városunk díszpolgára kérdezte.

Részletek
Hadüzenet összefogással

Hadüzenet összefogással

2024. március 2. 12:00

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a NAV egyeztetésre hívta a piaci szereplőket, valamint az Országos Dohányboltellátó Kft. és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága képviselőit. A többoldalú megbeszélésen a felek megegyeztek: össztüzet zúdítanak a feketekereskedelem résztvevőire.

Részletek
Adózási kérdése van? Segít a NAV Infóvonal!

Adózási kérdése van? Segít a NAV Infóvonal!

2024. március 1. 17:00

Mától (Március 1.) az adóhivatal általános tájékoztatási tevékenységét a NAV, országos illetékességgel működő Tájékoztatási Igazgatósága látja el. A cég ügyfelei továbbra is a megszokott csatornákon kérhetnek segítséget adózási kérdésekben.

Részletek