Pályázat Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

Pályázat Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

2015. október 8. 10:20

A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2015. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, idegen nyelveket beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

Részletek
Elhunyt Göncz Árpád

Elhunyt Göncz Árpád

2015. október 6. 13:55

Életének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársaság volt elnöke kedden - tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek.

Részletek
Tedd láthatóvá a nagyit!

Tedd láthatóvá a nagyit!

2015. október 2. 18:20

A közúti közlekedés legvédtelenebb tagjai a gyalogosok és a kerékpárosok. Az ő részvételükkel bekövetkezett balesetekben meghalt, megsérült személyek között kiemelkedik a 65 év feletti korosztály aránya. Az időskorúak veszélyeztetettségéhez nagymértékben hozzájárulhatnak a látási és észlelhetőségi viszonyok – különösen igaz ez az év ezen időszakában, ugyanis ősszel alapjaiban megváltoznak a biztonságos közlekedést befolyásoló körülmények.

Részletek
Félegyházán senki nem fél

Félegyházán senki nem fél

2015. október 3. 07:30

Kiskunfélegyháza polgárai mit sem éreznek abból, hogy a helyi járőrök egy részét a déli államhatárhoz vezényelték. A járőrautók egész nap köröznek a városban, ha kell, a baleset-helyszínelő vagy éppen a szabálysértési előadó ül a volán mögé. Amennyiben úgy adódik, a kapitány is járőrözik.

Részletek