Jazzfőváros lesz Kecskemét

Jazzfőváros lesz Kecskemét

2022. július 28. 12:00

Hatodik alkalommal szólítja az ország közepére a zenekedvelőket a JAZZFŐVÁROS fesztivál. Augusztus 4-7. között a kecskeméti Domb Beachen a magyar és nemzetközi klasszikus jazz színe-java lép fel, lesz minden a zenei kínálatban, ami a táncolható tradicionális jazzbe belefér: ragtime, blues, dixieland, New Orleans jazz, Harlem stride, swing, boogie-woogie, rock'n'roll, sőt egy kicsi soul és funky is. 4 nap, 5 színpad, 5 ország, 100 zenész, 40 óra zene és igazi fieszta vár a látogatókra.

Részletek
Aktív foglalkoztató tábor a Népmeseponton

Aktív foglalkoztató tábor a Népmeseponton

2022. július 27. 08:00

Sokféle színes aktivitással, mozgással, alkotással, színjátszással, meseterápiával és megannyi játékkal várja a 3 és 11 éves kor közötti gyerekeket a Kids Party aktív foglalkoztató tábor. A részletekről Hevér Bernadett szervezőt kérdeztük, akitől azt is megtudtuk, hogy július 28-án, csütörtökön, 17 órától a Csudálatos varázskönyv titka című meseelőadásra várnak minden érdeklődőt.

Részletek
A mai, nulladik nappal indul a VII. Sörfesztháza

A mai, nulladik nappal indul a VII. Sörfesztháza

2022. július 21. 17:00

Nulladik nappal megnyílik az idei Sörfesztháza kapuja június 21-én este. Hét évvel ezelőtt a Kiskun Múzeumban indult el a fesztivál, ami akkor családias hangulatú első próbálkozás volt körülbelül 20-25 féle kézműves sörrel. Korábban nem létezett kézműves sörkínálat és kézműves sörfesztivál sem városunkban – emlékezett vissza Ónodi Árpád, szervező.

Részletek