Kiütéssel kezdte a tavaszt a KHTK II.

Kiütéssel kezdte a tavaszt a KHTK II.

2020. március 14. 17:30

Szabadnaposként legutolsóként kapcsolódott be a bajnoki küzdelmekbe a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata a megyei II. osztályban. Az északi csoport 15. fordulójában Kunszállásra utazott a félegyházi együttes, ahol kiélezett csatára lehetett számítani. Augusztus végén már találkoztak a felek egymással, akkor a Kunszállás SE nyert 2-0-ra. A KHTK II. most visszavágott a nyár végi vereségért. Egy óra játékot követően a rutinos Szabó Tamás révén szerezte meg a vezetést, majd pedig a csereként pályára lépő 18 éves Makány Nándor és a 19 éves Birkás Levente döntötte el a mérkőzést. Némi meglepetésre a KHTK II. 3-0-ra nyert, így bizakodva várhatja a folytatást.

Részletek
Március 11-étől csak zártkapus mérkőzéseket lehet rendezni

Március 11-étől csak zártkapus mérkőzéseket lehet rendezni

2020. március 12. 17:30 | Koronavírus

Az FTSI és KHTK labdarúgó szakosztály vezetői tájékoztatja szurkolóit, hogy a hétvégére kiírt bajnoki mérkőzéseket megrendezik a fenti előírások betartásával. Kérik a szurkolókat, szülőket, hozzátartozókat, hogy a mérkőzéseket ne látogassák, mivel a rendelkezések megszegése súlyos fegyelmi vétségnek minősül. Megértésüket köszönik! A rendelkezés kötelező a megyei amatőr és utánpótlás-vonatkozásban is.

Részletek
Magaslatokban a félegyházi kadett kosárlabdázó fiúk

Magaslatokban a félegyházi kadett kosárlabdázó fiúk

2020. március 10. 17:00

Március 9-én igazi gálamérkőzést láthattak a kosárlabdát kedvelő szurkolók a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az Országos Regionális bajnokság „A” csoportjában, azaz a kiemelt bajnokság utáni legerősebb szinten a Félegyházi Térségi Sportiskola kadett csapata a Szolnoki Kosárlabda Akadémia csapatát látta vendégül. Azokat a szolnokiakat, akik a Szolnoki Olaj sokszoros felnőtt bajnokcsapat közvetlen utánpótlását jelentik.

Részletek
XV. László Jenő Sakk Emlékverseny

XV. László Jenő Sakk Emlékverseny

2020. március 9. 17:30

A versenyt másfél évtizede minden év márciusban, névadójuk születési évfordulójához közel eső szombaton rendezi meg a Kiskunhalasi Szakképző Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma. A helyiek mellett a város- és megyehatáron túlról is érkeztek sakk-kedvelők a március 7-i versenyre, akik mindnyájunk kedvenc sportjának gyakorlásával emlékeztek László Jenő tanár úrra.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2020. július 9. 11:00

A Kiskunfélegyházán és környékén 2020. 26. hetében újszülöttek, házasságot kötöttek és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Kalocsán maradt a kettő pont

Kalocsán maradt a kettő pont

2020. március 9. 15:00

A kalocsai Gézengúz UKC csapatához utazott a Félegyházi Kézilabda SC a megyei férfi bajnokság 16. fordulójában. A tabellán elfoglalt helyezés alapján a hazaiak voltak a mérkőzés esélyesei, akik a két együttes őszi összecsapását is megnyerték.

Részletek
Kiütéssel nyert a futsalcsapat

Kiütéssel nyert a futsalcsapat

2020. március 9. 09:00

Az erőviszonyok alapján az Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza FC volt az esélyese a Miskolci Vénusz elleni női első osztályú futsal bajnoki találkozónak, amit az Üllői Városi Sportcsarnokban bonyolítottak le március 8-án. Az Astra játékosai igazolva a papírformát, végül magabiztos, 6-0-s győzelmet arattak.

Részletek
Alsóházi rangadón maradt alul a Félegyháza-Csongrád

Alsóházi rangadón maradt alul a Félegyháza-Csongrád

2020. március 9. 11:00

Nem várt izgalmakat tartogathat az NB II-es sakkcsapat bajnokság Tóth László csoportjának hajrája. Két fordulóval a szezon zárása előtt rendkívül szorossá vált a hátsó régió. A 7. fordulóban a 8. helyezett Félegyháza-Csongrád a 10. helyezett Gyulai SE ellen maradt alul 7-5-re, így a gyulaiak elmozdultak a sereghajtó pozícióból. A tabella alján immár az Orosházi SE található, míg a Félegyháza-Csongrád a 9. helyről várhatja a folytatást.

Részletek
Hatpontos mérkőzést játszott a félegyházi futsalcsapat

Hatpontos mérkőzést játszott a félegyházi futsalcsapat

2020. március 8. 19:00

Közvetlen riválisával, a negyedik helyezett Miskolci Vénusszal találkozott Üllőn az Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza FC U17-es korosztályú csapata a leány futsal első osztályban. Mindkét együttes számára nagy téttel bírt a mérkőzés a bajnoki versenyfutásban. Győzelem esetén az Astra megelőzhette volna a miskolciakat, míg az ellenfél bebiztosíthatta jelenlegi pozícióját.

Részletek
Sikeres szereplés a karate diákolimpián

Sikeres szereplés a karate diákolimpián

2020. március 8. 15:00

Nagyszerű eredményt értek el a félegyházi Kyokushin Kumite Sport Egyesület tagjai a Szentesen megrendezett Kyokushin Karate Diákolimpián márciusban. Az ifjú harcosok közül Szabó Sárói Hetti (kumite) és Fekete Bence (Kata) lett diákolimpiai bajnok kategóriájában. Mellettük öt ezüstérem született: Vas Ádám (kumite), Kurucz Botond (Kata), Gál Levente (kumite), Ágoston Ádám (Kata), Buchholcz-Kis Csenge (kumite). Továbbá hat fő nyert bronzérmet: Szabó Sárói Hetti (Kata), Kovács Zoé Boglárka (Kata + kumite), Gál Levente (Kata), Demeter Edvin (kumite), Szarvas Emil (kumite), Ajtai Bernadett (kumite). Edző: Kurucz László.

Részletek