Döntetlennel kezdett a KHTK

Döntetlennel kezdett a KHTK

2020. február 23. 17:00

A téli szünetet követően február 22-én és 23-án bonyolították le a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság első idei fordulóját. A tabella második helyén telelő Kiskunfélegyházi HTK a Soltvadkerti TE otthonában kezdte meg a tavaszi szezont.

Részletek
Teremíjász versenyt rendeztek a Koppányok

Teremíjász versenyt rendeztek a Koppányok

2020. február 23. 13:00

Egy éves kihagyást követően ismét megtartotta hagyományos örömíjász versenyét a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület február 23-án. Az egyesületnek ez volt a 41. saját rendezésű versenye, ami egyben a Koppányok Tűzmadara 2020. versenysorozat első állomása is egyben. Előzetesen 168 nevezés érkezett, a résztvevőkre 24 célállomás várt.

Részletek
Egyesületi keretek közé szerveződik az atlétikai szakosztály

Egyesületi keretek közé szerveződik az atlétikai szakosztály

2020. február 24. 15:00

A félegyházi atlétikai sport iskolai szintű kimagasló eredményei arra ösztönözték a városvezetést, illetve a helyi atlétikai sport mellett elkötelezett pedagógusokat és segítőket, hogy egyesületi szinten is lehetőséget adjanak a legtehetségesebb félegyházi fiataloknak tehetségük kibontakoztatására. Az atlétika szakosztály a Jogging Plus Sportegyesület berkein belül Dinnyés-Kis Zsuzsanna vezetésével működik 2020 januárjától, aki immár az egyesület elnökségi tagja is. A cél az, hogy a fiatalok félegyházi egyesületen belül érjenek el eredményt, ezzel is öregbítve Kiskunfélegyháza városának hírnevét.

Részletek
Tiszakécskén maradt a kettő pont

Tiszakécskén maradt a kettő pont

2020. február 23. 09:00

A KHTK elleni győzelmet követően Tiszakécskén folytatta bajnoki szereplését a felnőtt megyei osztályban a Félegyházi KSC. A játékerő alapján a házigazdák tűntek esélyesebbnek, de az FKSC játékosai megnehezítették a dolgukat. A szünetben fej-fej mellett 15-15-re álltak a csapatok. A második játékrész már tiszakécskei gólokat hozó fölénnyel telt. A házigazdák végül 37-27-re nyertek, így továbbra is tagjai a tágabb élmezőnynek. Az FKSC maradt a 8. helyen a tabellán.

Részletek
Magyar Kupa döntőben az Astra

Magyar Kupa döntőben az Astra

2020. február 22. 18:00

Az Astra Bulls és az Agenta Szekszárd játssza vasárnap 11 órakor a női futsal Magyar Kupa döntőjét a szombathelyi Savaria Arénában. Az Astra a Tolna-Mözs együttesét győzte le 5-3-ra az elődöntőben, míg a Szekszárd 0-2-ről fordított és nyert hosszabbítás után 4-2-re a másodosztályú Budaörs ellen.

Részletek
Dunaújvárosi Koppány eredmények

Dunaújvárosi Koppány eredmények

2020. február 22. 17:30

Négy Koppány Íjász: Bicskeiné Csányi Mária, Szeibert Imre, Boldog Bence és Kis Csaba képviselte városunkat Dunaújvárosban, a Scorpion Winter Challenge harmadik versenyén, február 16-án.

Részletek
Minden U11-es kosárlabdacsapat pályára lépett

Minden U11-es kosárlabdacsapat pályára lépett

2020. február 21. 09:00

Február közepén az FTSI U11-es korosztályú csapatai a szezon 5. fordulóját játszották le. Szinte minden csapatnál fejtörést okozott a betegségek és a farsangi időszak miatt, hogy kellő létszámban kiálljanak. Ezt végül mindenhol sikerült megoldani, ebben óriási segítség volt a gyerekek és a szülők hozzáállása is. A győzelem-vereség mérleget most nem sikerült a sikerek felé billenteni, március 7-én és 8-án mindenki újra harcba szállhat a javításért.

Részletek