Készülj fel a Balaton-átúszásra a Félegyházi Termál Parkfürdőben!

Készülj fel a Balaton-átúszásra a Félegyházi Termál Parkfürdőben!

2020. január 15. 13:00

A tavaly év nagy sikerét követően az idei esztendőben is elindítja felkészítő programját a nyári Balaton-átúszásra a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. programirodája. A jelentkezőket tapasztalataival, tanácsaival Sebők János többszörös magyar szenior úszóbajnok, valamint szenior világbajnoki 8. helyezett és korábbi Balatonátúszó, mint „mentor” segíti. Tavaly a programiroda segítségével 15 induló teljesítette az 5,2 kilométer hosszúságú távot, emellett szponzorok támogatták az odautaztatást, illetve a nevezési költséget. A Révfülöp és Balatonboglár közötti táv felkészülést igényel, a szabad edzésekhez bárki csatlakozhat január közepétől. A tervek szerint a Balaton-átúszást június 27-én rendezik meg.

Részletek
Huszonkét csapat mérkőzött meg a P&P Újévi Teremlabdarúgó Kupán

Huszonkét csapat mérkőzött meg a P&P Újévi Teremlabdarúgó Kupán

2020. január 14. 11:00

A 2020-as esztendőben is tovább folytatódott az amatőr teremlabdarúgó-szezon Kiskunfélegyházán. Január 11-én és 12-én 22 helyi és környékbeli együttes lépett pályára a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében. Izgalmas mérkőzésekben most sem volt hiány. Az év első kupáját a Tüpe Cukrászda FC nyerte megelőzve a „Pandúrokat”. Az alsóházban a Királyi Gárda diadalmaskodott.

Részletek
Sikerekben gazdag évet zárt a Kiskunfélegyházi Birkózó SE

Sikerekben gazdag évet zárt a Kiskunfélegyházi Birkózó SE

2020. január 13. 14:00

​​​​​​​Az egyesületben utánpótlásképzés folyik, a sportolók életkora 5 és 16 év közötti. Birkózásban a hivatalos versenyeket 10 éves kortól rendezik, az alatt különböző meghívásos, felkészülési gálákon léphetnek szőnyegre a fiatalok, ahol már több apróság ért el biztató sikereket.

Részletek
Bronzérmes az Astra

Bronzérmes az Astra

2020. január 12. 20:00

Az MTK Hungária mindkét játéknapon remek teljesítményt nyújtva megvédte címét, és sorozatban harmadszor is aranyérmes lett a Női NB I-es Teremlabdarúgó-kupán. A kék-fehérek a döntőben 5-0-ra győzték le a Haladás-Viktóriát. A bronzmeccset az Astra nyerte 3-1-re az FTC-Telekom ellen.

Részletek
Szoros mérkőzésen hazai győzelem

Szoros mérkőzésen hazai győzelem

2020. január 13. 09:00

Visszavágott az őszi 102-94-es vereségért a Kiskunfélegyházi KC csapatának a Békési SZSK U23 a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 12. fordulójában. Végig szorosan alakult a találkozó, a KKC játékosai ezúttal némileg gyengébb dobószázalékot fogtak ki, ezt kihasználva a békésiek 79-77-re nyerni tudtak.

Részletek
Fölényesen nyert a SZERVA ASE I.

Fölényesen nyert a SZERVA ASE I.

2020. január 12. 17:00

A téli szünetet követően a 10. fordulóval folytatódott a felnőtt férfi extraliga, amelynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai Szécsényben a SZERVA ASE I. otthonában léptek asztalhoz. Ősszel már találkozott a két együttes, akkor 7-0-s SZERVA ASE I. siker született. A csapatok most is megismételték a 2019-es eredményt. Jakab János és Németh János párosban 3-1-re múlta felül a Korponai Zoltán, Pengő Gábor kettőst. Egyéniben ugyancsak minden játékot megnyertek. A bajnokságban a SZERVA ASE I. a harmadik helyen áll, a Félegyházi ASI maradt sereghajtó.

Részletek
Móra Kupa sakkverseny

Móra Kupa sakkverseny

2020. január 12. 15:00

Kilencvenhárom játékossal, rekord létszámmal indult az idei verseny január 11-én, szombaton, amelyen a város-, a megye-, sőt az országhatáron túlról is érkeztek vendégek. A díjazottak Balla László alpolgármestertől vehették át az oklevelet, érmet és ajándéktárgyakat. Számos önkéntes segítőjének, a támogatóknak és az intézmény vezetésének is köszönetét fejezi ki Retkes Péter (az iskola egykori diákja) főrendező. Reménye szerint a rendezvénysorozat jövőre is folytatódik – mondta el lapunknak Seres László versenybíró.

Részletek
Újult erővel kezdték az évet

Újult erővel kezdték az évet

2020. január 9. 14:00

Bizakodva készülnek a 2020-as esztendőben a Hideg László Boksz Egyesület tagjai. Az edzéseket továbbra is a Darvas Iskolában tartják, ahová 7 éves kortól várják a gyermekeket, illetve a felnőtteknek is biztosítanak tréningezési lehetőséget. Az egyesület névadója, vezetőedzője, Hideg László beszámolójában elmondta, jól zárták a 2019-es évet, több versenyen ringbe léptek és érmeket szereztek. Az országos bajnokságokon sajnos nem úgy vettek részt, ahogy tervezték. Közbejöttek sérülések és betegségek, de idén lesz lehetőségük bizonyítani a versenyzőknek.

Részletek