Kilencgólos mérkőzésen veszített az Astra

Kilencgólos mérkőzésen veszített az Astra

2020. január 6. 09:00

A futsalban bármi megtörténhet, ezt bizonyította a Tolna-Mözs és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls rangadója a női futsal NB I-ben. Fordulatban bővelkedő mérkőzésen az Astra már 4-1-re is vezetett, innen fordított és nyert az utolsó percben 5-4-re a Tolna, amivel megszakította az Astra jó szériáját. Mindebből a TFSE profitált, amely átvette a vezetést a bajnokság élén.

Részletek
Győzelemmel kezdte az évet a KKC

Győzelemmel kezdte az évet a KKC

2020. január 6. 10:30

A hatodik helyezett Mezőberényt fogadta a negyedik Kiskunfélegyházi KC a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjában. A két csapatot mindössze egy pont választotta el egymástól. Ősszel Mezőberényben 75-64-re a KKC nyert. Hazai pályán ismét a KKC bizonyult jobbnak. Szoros csatában az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés.

Részletek
Megszorongatta a Tolnát a félegyházi futsalcsapat

Megszorongatta a Tolnát a félegyházi futsalcsapat

2020. január 5. 18:00

Sokat fejlődött az elmúlt időszakban a félegyházi játékosokkal szereplő Astra Kiskunfélegyházi Bulls U-17-es futsalcsapata, amely az országos bajnokságban a 2019-es esztendőt öt győzelemmel zárta. Az Abonyi Péter által irányított együttesre január 5-én nehéz feladat várt, hiszen a második helyezett Tolna-Mözs otthonába látogatott

Részletek
Bagdi Istvánra és Csincsák Zoltánra emlékeztek

Bagdi Istvánra és Csincsák Zoltánra emlékeztek

2020. január 5. 09:00

Ötödik alkalommal rendezték meg a Csincsák Zoltán (1963-2015) öregfiú emléktornát, illetve negyedik alkalommal emlékeztek meg Bagdi Istvánról (1958-2016). Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vettek részt január 4-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Mindketten sokat tettek a félegyházi sportért, a labdarúgásért. A tornát ezúttal a Maxx Autó csapata nyerte, amely a döntőben 2-1-re múlta felül a tavalyi győztes kecskeméti öregfiúkat.

Részletek
Hatcsapatos tornára utazik a női futsalválogatott

Hatcsapatos tornára utazik a női futsalválogatott

2020. január 9. 17:30

Dombó János női válogatottja az ukrajnai Lvovba utazik, január 12-e és 15-e között egy hatcsapatos tornán vesz részt. A mérkőzések között kevés pihenőidőre lesz módjuk a lányoknak, de ugye a rendezés költségei sok mindent felülírnak.

Részletek
Bagdi István – Csincsák Zoltán emléktorna

Bagdi István – Csincsák Zoltán emléktorna

2020. január 3. 14:00

Ötödik alkalommal rendezik meg a Csincsák Zoltán Emléktornát január 4-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vesznek részt. Az emléktornát megelőzően Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, hiszen mindketten sokat tettek a félegyházi sportért, a labdarúgásért. Elsősorban mindig azokat az egyesületeket hívják meg, amelyekben Csincsák Zoltán dolgozott. A tornán most hét csapat vesz részt.

Részletek
Futással búcsúztatták az évet - eredményekkel

Futással búcsúztatták az évet - eredményekkel

2020. január 2. 12:00

Az év utolsó napján hagyományosan, immár 28. alkalommal rendezte meg jótékonysági szilveszteri futóversenyét a Jogging Plus Sportegyesület. Az eseményen ezúttal is a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák javára gyűjtöttek. A “Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva az óvodás gyermekeket!" mottóval megtartott versenyre ezúttal is sokan gyűltek össze. Kicsit és nagyok egyaránt futócipőt húztak. A futótávok előtt Simon Hajnalka tartott bemelegítő edzést. A legkisebbek szülői segítséggel 200 métert teljesítettek, míg az alsósokra 600 méter várt nemenként és korcsoportonként. A gyermekeket Balla László alpolgármester indította el pezsgődurranással. A felnőttek hagyományosan 2200 métert futottak, őket a verseny díszvendége, Boronkay Péter paralimpikon rajtoltatta el. A szilveszteri futás ezúttal is jó hangulatban zajlott, a versenyt követően tombolahúzásra és eredményhirdetésre került sor.

Részletek
Jó hangulatban zárult a 29. Kosárlabda Gála

Jó hangulatban zárult a 29. Kosárlabda Gála

2019. december 28. 13:25

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték karácsony és szilveszter között a Kosárlabda Gálát városunkban. December 27-én immár 29. alkalommal gyűltek össze a kosársportot szerető csapatok, barátok. A helyszín ezúttal is a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok volt. A Félegyházi Térségi Sportiskola szervezésében reggeltől estig párhuzamosan két pályán folyt a játék. A „kék” és a „fehér” pólósok csatáját végül a kékek nyerték 1483-1403-ra. Sportszerű küzdelmek mellett mindenki jól érezte magát. Külön köszönetet érdemeltek a szervezésben segítők és támogatók.

Részletek
Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE

Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE

2019. december 23. 16:00

December 15-én, vasárnap 7 fővel utaztak a Koppányok a tiszaföldvári teremversenyre. 24 célon két körben kellet bizonyítani tudásukat. Szokatlanul nagy létszám gyűlt össze a megmérettetésre (130 fő).

Részletek
Címvédés a Karácsonyi Kupán

Címvédés a Karácsonyi Kupán

2019. december 23. 09:00

A tavalyi évhez hasonlóan most is rekord létszámban gyűltek össze az amatőr kispályás labdarúgó csapatok a kétnapos Koch Karácsony Kupára a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében december 21-én és 22-én. Összesen 21 félegyházi és vidéki együttes mérkőzött meg. A Mikulás Kupához hasonlóan külön díjazták az alsóház, illetve a felsőház legjobbjait. A címet ezúttal is a tavalyi győztes Kerekegyházi „Gyerünk Má” csapata szerezte meg. A döntőben 3-1-re múlta felül a Derbyt, amely legjobb félegyháziként második lett.

Részletek